Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us

swimΤην βασιλόπιτα του έκοψε το απόγευμα της Κυριακής ο Όμιλος Κολύμβησης «Νάουσα».

Στο κατάμεστο café-bar social free, μικρά και μεγάλα μέλη του ομίλου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ζεστό απόγευμα που συνδυάστηκε με την κοπή της βασιλόπιτας του ομίλου.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο κ. Λαφάρας που τους ευχαρίστησε για την στήριξη στον Όμιλο Κολύμβησης «Νάουσα» και στους προπονητές αυτού. Τον χαιρετισμό της εκδήλωσης αλλά και την κοπή της βασιλόπιτας έκανε ο δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης.

Η εκδήλωση του Ομίλου Κολύμβησης «Νάουσα» είχε και συγκινησιακό κλίμα καθώς στα πλαίσια αυτής βραβεύτηκε για την προσφορά του στην κολύμβηση ο προπονητής του ομίλου Νικολάι Παβλόφ. Οι υπεύθυνοι του Ομίλου ετοίμασαν ένα συγκινιτκό video με στιγμές που σπουδαίου προπονητή, ενώ την βράβευση του έκαναν η Λία Σαλτσίδου παγκόσμια πρωταθλήτρια κολύμβησης, η Δέσποινα Καραπαναγιωτίδου παγκόσμια πρωταθλήτρια τεχνικής κολύμβησης μαζί με τα κορίτσια του αγωνιστικού τμήματος του ομίλου.

Οι πρωταθλήτριες που ήταν καλεσμένες του Ομίλου και αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά μίλησαν για τον προπονητή τους κ. Νικολάι Παβλόφ και τον σπουδαίο ρόλο που έπαιξε στην καριέρα τους.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας με το φλουρί να βρίσκεται στο κομμάτι του Κολυμβητήριου Νάουσας. Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν τσουρεκάκια με τους τυχερούς να κερδίζουν αναμνηστικά δώρα. Ο Όμιλος Κολύμβησης «Νάουσα» θα ήθελε να ευχαριστήσει την as company , το watermania του δημοτικού κολυμβητηρίου Νάουσας καθώς και το social café-bar free για την υποστήριξη τους.

Δείτε το video: