Παρασκευή, Μαϊος 17, 2024
Follow Us

kukloΑπαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων, ως εξής:

α)Την Πέμπτη 08-02-2018 (Τσικνοπέμπτη), κατά τις ώρες 18:00΄ έως τη λήξη των εκδηλώσεων:

-στην Πλατεία Καρατάσου, καθώς και

-στις οδούς Θεοφίλου, Γ. Κωνσταντινίδη και Βασιλέως Φιλίππου, από συμβολή της με την οδό Θ. Μπιγκάνου έως Πλατεία Καρατάσου.

- Επίσης, λόγω μεταφοράς της πιάτσας των ταξί «Μπιζέκη» από την Πλατεία Καρατάσου στην οδό Καμπίτη, από την Πλατεία Καρατάσου έως τη συμβολή της με την οδό  Αλεξάνδρου Χωνού και λόγω μεταφοράς της πιάτσας ταξί «Σπονδή» στην οδό Στουγιαννάκη, από Στουγιαννάκη αριθμ. 2 έως την εκκλησία Αγίου Μηνά, απαγορεύεται η στάση  και στάθμευση έτερων οχημάτων , πλην των οχημάτων ταξί, στα ανωτέρω τμήματα των οδών.

β)Την Κυριακή 11-02-2018, ως εξής:

1) κατά τις ώρες 08:00΄-18:00΄, στις οδούς

-Χρ. Περδικάρη, Αγίας Τριάδας, Γ. Κωνσταντινίδη, Δημήτριου Βλάχου (πρώην Δημαρχίας), Πλατείας Δημαρχίας, Θεοφίλου, Βασιλέως Φιλίππου, Πλατεία Τρόμπακα, Ζαφειράκη από τη συμβολή της με την οδό Στουγιαννάκη μέχρι τη συμβολή  της με την οδό Δημήτριου Βλάχου (πρώην Δημαρχίας), Χρ. Λαναρά από τη συμβολή της με την οδό Δημήτριου Βλάχου (πρώην Δημαρχίας) μέχρι τη συμβολή της με την οδό  Δημητριάδη, στην Πλατεία Καρατάσου (περιμετρικά), στην Μεγάλου Αλεξάνδρου από τη συμβολή της με την οδό Βύρωνος μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μπιγκάνου, στην οδό Νοσοκομείου από τη συμβολή της με την οδό Αναδόλη έως τη συμβολή της με την οδό Βύρωνος στο ρεύμα προς Βύρωνος, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως από της συμβολή της με την οδό Χ. Λαναρά έως τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου (πάρκινγκ λεωφορείων).

2) Κατά τις ώρες 11:30΄-18:00΄ στην οδό Χρ. Πετρίδη, από τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου (έμπροσθεν καφέ «LIEBE») μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ζαφειράκη (έμπροσθεν Σ/Μ «ΜΑΣΟΥΤΗΣ»).

3)         Κατά τις ώρες 14:00΄-18:00΄ στην οδό Χατζημαλούση.

4) Κατά τις ώρες 14:00΄-22:00΄ στις οδούς:

-Ανταρτών, Αγίου Θεοφάνους, Τσάμη Καρατάσου στο ύψος της Χατζηκουρκούτα,

Αγγέλου Γάτσου, Γαρέφη και Πλήκα.

5) Επίσης, λόγω μεταφοράς της πιάτσας των ταξί «Μπιζέκη» από την Πλατεία Καρατάσου στην οδό Χρ. Λαναρά, από Χρ. Λαναρά αριθμ. 16 και ανοδικά της οδού, καθώς και λόγω μεταφοράς της πιάτσας ταξί «Σπονδή» στην οδό Χρ. Λαναρά, από Χρ. Λαναρά αριθμ. 16 και καθοδικά της οδού, απαγορεύεται η στάση και στάθμευση έτερων οχημάτων , πλην των οχημάτων ταξί, στα ανωτέρω τμήματα της οδού.

Άρθρο 2ο

-Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ανωτέρω μέρες-ώρες, θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

-Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με μέριμνα του Δήμου Νάουσας και θα είναι σύμφωνες με την ΔΜΕΟ/Ο/613/ 16-02-2011 (ΦΕΚ  905,  τ.Β΄  20-05- 2011) Απόφαση Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

-Το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας εξουσιοδοτείται στη  λήψη επιβαλλόμενων μέτρων τροχαίας και στην αστυνόμευση της τοποθέτησης και εφαρμογής της απαραίτητης σήμανσης, όπου ο Δήμος Νάουσας θα συνδράμει σε όλα τα απαραίτητα μέτρα με ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας (security) καθώς και εθελοντές.

Άρθρο 3ο

-Οι παραβάτες της απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 458 του Π.Κ., και τις διατάξεις των άρθρων 4, 5, 52, 103,  104  και  105  του  Ν.2696/1999 (Α-57) «Περί Κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Άρθρο 4ο

-Η ισχύς της παρούσας απόφασης αρχίζει με την δημοσίευσή της, τα δε οριζόμενα από αυτή μέτρα ισχύουν από της τοποθέτησης των σχετικών πινακίδων σήμανσης, εκτός εάν, κατά το χρόνο ισχύος του παραπάνω μέτρου, η κυκλοφορία ρυθμίζεται με τροχονόμους.

loft