Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us

genΤους χορευτές, τους γονείς αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω από το δρώμενο της Νάουσας  ευχαρίστησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι το απόγευμα της Δευτέρας.

Αρχικά ο δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης δήλωσε πως: «Eίναι άξιοι συγχαρητήριων οι χορευτές αλλά κυρίως οι οικογένειες τους που τους ετοίμασαν για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στο έθιμο μας. Ακόμα όλοι οι σύλλογοι της Νάουσας που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, οι Φίλοι Καρναβαλιού που έδωσαν την ψυχή τους για την φετινή αποκριά αλλά και οι άψογη συνεργασία με τους επιχειρηματίες και τους συλλόγους της Νάουσας θα συνεχιστεί και την επόμενη αποκριά που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες όλων μας».

O κ. Καραμπατζός δήλωσε πως: « Ήρθε πολύς κόσμος και αυτό είναι πολύ καλό για τη Νάουσα και πως πρέπει να στηριχθούμε στο δρώμενο « Γενίτσαροι και Μπούλες» και πρέπει να δοθεί ρόλος και στις τοπικές κοινότητες της περίοδο της Αποκριάς.  Ακόμα δήλωσε πως θα πρέπει να ενισχυθούν οικονομικά ακόμα περισσότερο οι χορευτικοί όμιλοι (Νταβέλης, Λεβεντιά, και  Όμιλος Γενίτσαροι και Μπούλες) και κυρίως ο «Όμιλος Γενίτσαροι και Μπούλες» που είναι ο πολυπληθέστερος  καθώς φαίνεται πως κάνει δουλειά».

Στην συνέχεια ο κ. Ρίζος στην δική του τοποθέτηση δήλωσε πως: «Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή. Το καρναβάλι μας είναι σοβαρό και είναι το μοναδικό που έχει μείνει αυθεντικό σαν δρώμενο στην Ελλάδα.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ  τον Όμιλο Γενίτσαροι και Μπούλες που στάθηκε άψογα στο δρώμενο και κάνει φοβερή δουλειά και στο σπίτι και στα μπουλούκια του. Χρόνια είχα να νιώσω τέτοια συγκίνηση. Θα ήθελα να κάνω κάποιες παρατηρήσεις στα άλλα τα μπουλούκια, τους συγχαίρω και αυτούς για την προσπάθεια που κάνουν, αλλά παρεκτρέπονται πολλές φορές την ώρα του δρωμένου, θα πρέπει να ακολουθούσουν Όμιλο Γενίτσαροι και Μπούλες στην σοβαρότητα της παρουσίασης του δρώμενου».

Ο κ. Καρτσιούνης τέλος συνεχάρη τον Όμιλο Γενίτσαροι και Μπούλες για την παρουσία του στην αποκριά.