Σάββατο, Μαϊος 18, 2024
Follow Us

detΗ τοποθέτηση των εργαζόμενων της ΔΕΤ στον δήμο Νάουσας και ο ιδανικότερος  τρόπος προσφοράς τους στον δήμο συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας.

Η δημοτική σύμβουλος κα. Στέλλα Αραμπατζή ρώτησε τον δήμαρχο Νάουσας για το πώς τοποθετήθηκαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΤ στις θέσεις που έχουνε λάβει αυτή τη στιγμή. Παράλληλα δήλωσε πως γνωρίζοντας ορισμένους από αυτούς, θεωρεί πως θα μπορούσε ο δήμος να  τους χρησιμοποιήσει  σε καλύτερες θέσεις και για αυτούς αλλά και για να προσφέρουν περισσότερα στο δήμο.

Ο δήμαρχος Νάουσας απαντώντας στην κα. Αραμπατζή σχετικά δήλωσε πως: « H τοποθέτηση των υπαλλήλων της ΔΕΤ έγινε μέσα από το δημοτικό συμβούλιο, ψηφίσαμε όλοι. Προσπαθήσαμε να κάνουμε την τοποθέτηση με βάση τα χαρακτηριστικά που είχανε οι υπάλληλοι της επιχείρησης. Όλοι όσοι ήταν υποχρεωτικής εκπαίδευσης, πήγανε αυτοδικαίως στην καθαριότητα και οι υπόλοιποι ανάλογα με το background που είχανε τοποθετήθηκαν σε διάφορες θέσεις που υπήρχαν ανάγκες. Η κατανομή νομίζω ήταν η καλύτερη δυνατή που μπορούσε να γίνει και το σίγουρο είναι πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν τακτοποιηθεί  και έχουν λύσει το πρόβλημα που τους απασχολούσε».

go