Σάββατο, Μαϊος 18, 2024
Follow Us

naoussaΥποδειγματική και εξαιρετική χαρακτήρισε την συνεργασία  του δήμου Νάουσας με τον Εμπορικό σύλλογο Νάουσας ο δήμαρχος κ. Νικόλαος Κουτσογιάννης για τα ανοικτά κέντρα εμπορίου.

Στο 1.500.000 ευρώ ανέρχεται ο επιλέξιμος προϋπολογισμός δημοσίας δαπάνης για τον δήμο Νάουσας και στις 400.000 ευρώ για τον εμπορικό σύλλογο Νάουσας για ανακαινίσεις των προσόψεων των καταστημάτων και ενέργειες προώθησης της αγοράς.  Ο δήμαρχος Νάουσας ανέφερε πως συγκεντρώθηκαν  110 αιτήσεις από τις 130 στην περιοχή παρέμβασης και την επόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί η πρόταση.

Σε ερώτηση του κ. Ρίζου για την περιοχή παρέμβασης, ο κ. Κουτσογιάννης ανέφερε πως σε αυτήν είναι ο πεζόδρομος της Σολωμου, κομμάτι της Κωνσταντινίδη, Δημαρχίας (μέχρι το ρολόι), πεζόδρομος Παναγούλη και ένα μικρό κομμάτι της Χριστοδούλου Λαναρά στο κάτω μέρος.

Στις μελέτες που έχουν γίνει προβλέπεται μια ενιαία  αισθητική ταυτότητα, διατηρώντας ταυτόχρονα την ιδιαιτερότητα του κάθε καταστήματος. Στο τέλος το κάθε κατάστημα θα επιλέξει μέσα από προτεινόμενες επιλογές την δική του και θα έχει στην διάθεση του 2.000 ευρώ.