Σάββατο, Μαϊος 18, 2024
Follow Us

nos1. Προσλήψεις γιατρών (μονίμων και επικουρικών) για τη στελέχωση των κλινικών με αυξημένη ανάγκη στη παθολογική και στην οφθαλμολογική κλινική λόγω έλλειψης μόνιμων γιατρών σε κενές οργανικές θέσεις και ερχόμενες συνταξιοδοτήσεις (κ.Φλέγγας).

2. Επαναλειτουργία της μαιευτικής κλινικής (μία κλινική που λείπει και κάνει πιο δύσκολη τη διαβίωση των πολιτών του δήμου Νάουσας και μία από τις κλινικές που θα επιφέρει έσοδα στο νοσοκομείο).

3. Υλικοτεχνικός εξοπλισμός: Αξονικός τομογράφος – Μαστογράφος.

4. Βούληση Κράτους – Υπουργείου για τους συμβασιούχους συναδέλφους (επικουρικούς και ΟΑΕΔ).

5. Ασθενοφόρο (24 ωρη κάλυψη στο νοσοκομείο μας).

6. Οργανισμός νοσοκομείου Νάουσας. Ζητάμε πρόταση – επιμέλεια – τοποθέτηση σας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα του νέου Οργανισμού του νοσοκομείου μας έτσι ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των πολιτών του δήμου Νάουσας.

7. Αυξημένη χρηματοδότηση. Ζητάμε τη μέριμνά σας για αυξημένη χρηματοδότηση του νοσοκομείου, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει το νοσοκομείο στα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει όπως: φύλαξη του νοσοκομείου, service του ακτινολογικού μηχανήματος και όσων άλλων μηχανημάτων και εργαλείων που προκύπτουν, πρόσληψη επικουρικού προσωπικού για την κάλυψη αναγκών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ