Σάββατο, Μαϊος 18, 2024
Follow Us

pigΑπό το πρωί του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου θα τεθεί σε λειτουργία το Χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 πηγαδίων Νάουσας. Το χιόνι έχει ήδη καλύψει τις πλαγιές του χιονοδρομικού κέντρου και προσφέρεται για μια πρώτη εξόρμηση και παιχνίδια στο χιόνι στο μαγευτικό σκηνικό του. Η νέα διοίκηση του  χιονοδρομικού κέντρου ενημερώνει τους φίλους του βουνού πως από νωρίς το πρωί του Σαββάτου θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες café και εστίασης, ενώ αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να μπούνε σε λειτουργία και οι πίστες του σκι. Απολαύστε το κατάλευκο τοπίο και τα παιχνίδια στο χιόνι στο χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 πηγαδίων, περπατήστε στις μαγευτικές διαδρομές του βουνού και κρατήστε δυνάμεις για ατελείωτο σκι όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα.

Για την κατάσταση των πιστών, την λειτουργία τους και τις παροχές στο Χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 πηγαδίων θα υπάρχει άμεση ενημέρωση τόσο μέσα από τα Μ.Μ.Ε όσο και στις σελίδες του χιονοδρομικού κέντρου στο facebook  εδώ και στο instagram εδώ Τηλ επικοινωνίας: 6982413219 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Απολαύστε απεριόριστες διαδρομές στο χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 πηγαδίων με την ετήσια κάρτα χιονοδρομίας σε προνομιακή τιμή μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου