Δευτέρα, Μαϊος 06, 2024
Follow Us

sugΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενάντια στην συνεχή υποβάθμιση των παροχών υγείας στον δήμο Νάουσας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης μπροστά από το νοσοκομείο Νάουσας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωσε έκανε ο δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλαος Κουτσογιάννης που αναφέρθηκε στα προβλήματα του νοσοκομείου Νάουσας και του ΕΦΚΑ, δηλώνοντας πως θα είναι μαζί με τους φορείς στις διεκδικήσεις τους στον τομέα της υγείας στον δήμο.

Ακολούθησε η κεντρική ομιλία από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Νάουσας κ. Σάκη Τσίτση που αναφέρθηκε εκτενώς στην κατάσταση των υγειονομικών υπηρεσιών στον δήμο Νάουσας και τους λόγους που οδηγηθήκαμε στην σημερινή κατάσταση.

Στην συγκέντρωση παρευρεθήκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Νάουσας κα. Ίλια Ιωσηφίδου και Θωμάς Τσουκαλάς.

Χαιρετισμούς στην  συγκέντρωση έκαναν ακόμα η κα. Ελένη Μπακιρλή εκ μέρους της ΠΕΟΔΗΝ, ο ευρωβουλευτής του Κ.Κ.Ε κ. Σωτήρης Ζαριανόπουλος και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Νάουσας κ. Άγγελος Κάλλης.

Μετά το πέρας της συγκέντρωσης ακολούθησε πορεία στο δρόμους της Νάουσας προς το ΕΦΚΑ Νάουσας όπου και θα γινόταν συνάντηση για το ζήτημα των διοικητικών υπηρεσιών.

Δείτε το video: