Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
Follow Us

steΑπλά , γιατί είναι ένας ευγενικός άνθρωπος ,γιατί έχει δουλέψει για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, γιατί δεν είναι απόμακρος για τον πολίτη και ακούει τον συνομιλητή του πραγματικά , γιατί έχει ομαδικό πνεύμα και δεν είναι εγωκεντρικός, γιατί έχει εξειδικευμένες γνώσεις και παραδέχεται ότι δεν γνωρίζει τα πάντα , γιατί έχει όραμα και λειτουργεί χωρίς ιδιοτέλεια, γιατί είναι ένας πετυχημένος πολίτης.

Γιατί ενώ όλοι φεύγουν από τη Νάουσα αυτός αποφάσισε να γυρίσει από την βόλεψή του και να ασχοληθεί με τα προβλήματα του Ενιαίου Δήμου μας , με τον ίδιο τον Δήμο. Με τον Νίκο γιατί μπορεί να τα καταφέρει και το έχει αποδείξει πολλές φορές στην πορεία του μέχρι τώρα. Σε έναν δήμο ποτισμένο με το αίμα ηρώων όπως ο Ενιαίος Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας , σε έναν δήμο δημοκρατικό όπως ο δικός μας το κοινό συμφέρον και η συναίνεση πρέπει ριζοσπαστικά να επικρατήσουν . Το εμείς και όχι το εγώ. Πρέπει επιτέλους να καθήσουμε όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι μακριά από την πόλωση και τον διχασμό και να ασχοληθούμε με τα προβλήματα του τόπου μας, πρέπει να βάλουμε πίσω την φαγωμάρα και την αντιπαλότητα . Είναι η τελευταία ευκαιρία για τον Δήμο μας .

Σας καλούμε να ψηφίσετε την Κυριακή 2 Ιουνίου τον καλύτερο και ικανότερο για Δήμαρχο , με υπευθυνότητα τόσο για την Ηρωική πόλη της Νάουσας όσο και για τις τοπικές κοινότητες Ειρηνούπολης και Ανθεμίων που έχουν ιδιαιτέρως παραγκωνιστεί τα τελευταία χρόνια και όχι για τα μικροσυμφέροντα. Με το χέρι στην καρδιά να αλλάξουμε σελίδα και να πάμε ψηλά τον Δήμο μας εκεί που ανήκει. "Ε.Ν.Α. ΜΑΖΙ" λοιπόν.

Στέλλα Αραμπατζή Ιατρός Μικροβιολόγος Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος , Δημοτικής Ενότητας Νάουσας