Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
Follow Us

zaΒρισκόμαστε λίγες μόνο ημέρες μακριά από την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής που θα κληθεί να συνεχίσει την ανοδική πορεία του δήμου Νάουσας τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Μια ανοδική πορεία που επετεύχθη από την σκληρή προσπάθεια, τις μελετημένες επιλογές και τα σπουδαία έργα που κατάφερε να επιτύχει ο δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλαος Κουτσογιάννης και η δημοτική παράταξη του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ.

Ως ενεργό κομμάτι του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του, έχω την τιμή αλλά και την ευθύνη να συμμετέχω ενεργά στο πλευρό του Νίκου Κουτσογιάννη στον σχεδιασμό του αύριο αυτού του τόπου. Μέσα από την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νάουσας, θέλω να βοηθήσω τον δήμο Νάουσας να συνεχίσει να κάνει βήματα μπροστά και να κοιτά το μέλλον με αισιοδοξία και προσμονή. Στις βάσεις που έβαλε ο ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ για μια αληθινά νέα Νάουσα, θα προσπαθήσω με τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου να συνεισφέρω από όποιον τομέα μου ζητηθεί στην υλοποίηση του προγράμματος του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ και τον στόχων που αυτός έχει θέσει για τον δήμο Νάουσας.


Σας καλώ στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να στηρίξετε ανθρώπους με όραμα και διάθεση για προσφορά στον τόπο και τα κοινά. Να μπορέσουμε όλοι μαζί να απολαύσουμε τα καλύτερα που έρχονται και να παλέψουμε για την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μας. Του ΚΟΙΝΟΥ ΜΑΣ ΤΟΠΟΥ που τόσο πολύ αγαπάμε. Με τον ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΟ για την συνέχιση και την υλοποίηση του σχεδιασμού για το αύριο του δήμου Νάουσας.

Με τιμή Ζάχος Σταύρος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΟ