Logo

seira1Στην παραφιλολογία των τελευταίων  ημερών σχετικά με την έναρξη τηλεοπτικών γυρισμάτων στην πόλη της Νάουσας , δίνει τέλος ο  ηθοποιός και μέλος της επικειμένης τηλεοπτικής παραγωγής του antenna  Στέλιος Καλαϊτζής.

Το inaoussa.gr συναντήθηκε με τον Ναουσαίο ηθοποιό και ενημερώθηκε για τις εξελίξεις και την προσπάθεια να αναδειχθεί η πόλη της Νάουσας μέσα από την τηλεοπτική της παρουσία. Σύμφωνα με όσα μας δήλωσε ο κ. Στέλιος Καλαϊτζής τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν στις αρχές Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν πέντε μήνες. Το σίριαλ θα προβληθεί σε 16 εβδομαδιαία  επεισόδια διάρκειας 45 λεπτών με μεγάλες πιθανότητες να ενταχθεί στην prime time  ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού antenna.

Το ψυχολογικό θρίλερ που θα γυριστεί στους πρόποδες του Βερμίου υπογραφούν ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Πανταζούδης (μαζί σου, κούκλες, παιδική χαρά, χαρά αγνοείται) και η σεναριογράφος Στέλλα Βασιλαντωνάκη (10η  Εντολή, Θύματα Ειρήνης, Βεντέτα). Από το casting της σειράς ξεχωρίζει προς το παρόν το όνομα της Λίνας Σακκά, ενώ στο πλευρό της θα βρίσκονται  νεαροί ταλαντούχοι ηθοποιοί από την Θεσσαλονίκη.

seira2Όπως μας ενημέρωσε ο Στέλιος Καλαϊτζής υπήρξε μεγάλη προσπάθεια μηνών τόσο από τον ίδιο όσο και από τον σκηνοθέτη της σειράς Αλέξανδρο Πανταζούδη, ώστε να επιλεγεί η Νάουσα ως ο κατάλληλος προορισμός των γυρισμάτων της επικείμενης τηλεοπτικής παραγωγής.

Τον  σκηνοθέτη της σειράς άλλωστε δένει χρόνια φιλίας με τον Στέλιο Καλαϊτζή και έχει επισκεφθεί επανειλημμένα την πόλη της Νάουσας διαμένοντας τόσο μέσα σε αυτήν όσο και οικισμούς του ορεινού της όγκου. Έτσι και επιλέχθηκε η τοποθεσία καθώς οι περισσότερες σκηνές θα διαδραματίζονται σε επιλεγμένες τοποθεσίες του βουνού.

seira3Για την ανάδειξη της πόλης της Νάουσας μέσα από την τηλεοπτική αυτή παραγωγή ο κ. Καλαϊτζής δήλωσε πως:« Θεωρώ πως με την ευκαιρία των γυρισμάτων της σειράς η Νάουσα θα μπορέσει να ξαναμπεί στον χάρτη. Δεν υπάρχει κανένα προσωπικό όφελος από την όλη προσπάθεια, όλοι οι άνθρωποι που ήμασταν μαζί από την αρχή του όλου project θέλαμε πολύ να γυριστεί η σειρά εδώ στη Νάουσα. Θα είναι μια τεράστια διαφήμιση για την πόλη μας, θα μπορέσει να αναδειχθεί ως ένας τουριστικός προορισμός που μια μερίδα του κόσμου καλώς ή κακώς αγνοούσε.  Μέσα από τα γυρίσματα θα μπορέσουν να αναδειχτούν οι ιδιαίτερες ομορφιές της Νάουσας και των τοπικών προϊόντων αυτής. Έχουμε κάνει ήδη κάποιες επαφές με τους ανθρώπους του χώρου και αυτές θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, αφού τους θέλουμε δίπλα μας στην όλη προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη της πόλης. Για μένα ο σκοπός της σειράς αυτής είναι να υπάρξει ένα τοπικό και κοινωνικό κέρδος για την περιοχή μας. Μέσα από την σειρά, έστω και για αυτούς του πέντε μήνες θα μπορέσουν να εργαστούν κάποιοι συμπολίτες μας και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα».

seira4Ο ρόλος του Στέλιου Καλαϊτζή στην σειρά είναι αυτός του βοηθού παραγωγής καθώς γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή των γυρισμάτων και τους χώρους που απαιτούνται την πραγματοποίηση αυτών. Παράλληλα ως «παιδί» της Νάουσας έχει αναλάβει τις επαφές με τον δήμο και τους φορείς της πόλης, ενώ μας άφησε ανοιχτό το παράθυρο για ενεργή του συμμετοχή στην πλοκή της σειράς.

Για την σχέση της παραγωγής με τον δήμο και τους φορείς της Νάουσας κάθε παράταξης ο κ. Καλαϊτζής ( ο οποίος ανέλαβε όλες τις συζητήσεις με τις τοπικές αρχές) μας δήλωσε πως:« Αν και αντιμετωπίσαμε κάποια  προβλήματα στις αρχικές συζητήσεις , η καλή θέληση όλων μας τα ξεπέρασε κι αυτή τη στιγμή ο δήμος της Νάουσας σε συνεργασία όλων των πολιτικών παρατάξεων στέκεται στο πλευρό μας και ευελπιστούμε να είναι μαζί μας και στην πορεία των γυρισμάτων. Το ότι η διαμονή των ηθοποιών  της σειράς θα γίνει τελικά στο ξενοδοχείο « Βέρμιον » είναι ένα δείγμα του δήμου να βοηθήσει και αυτός στην ανάδειξη της πόλης. Μεγάλη στήριξη υπάρχει κι από τον εμπορικό σύλλογο που πρέπει να επισημανθεί».

seira5Λίγες μέρες πριν από την έναρξη των γυρισμάτων  η μόνη έννοια του συμπολίτη μας είναι να είναι όλα έτοιμα ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην ροή των γυρισμάτων. Η προσπάθεια και το πείσμα άλλωστε που έδειξε ο ίδιος και ο σκηνοθέτης της σειράς καθώς και οι άνθρωποι της παραγωγής για να γυριστεί το σίριαλ στην πόλη της Νάουσας ήταν μεγάλη και πρέπει να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών. Στην όλη προσπάθεια για την ανάδειξη της Νάουσας και του φυσικού της πλούτου, μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες  η παραγωγή θα χρειαστεί και την αμέριστη συμπαράσταση και φιλοξενία των πολιτών της Νάουσας. Άλλωστε όπως μας τόνισε και ο Στέλιος πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε, ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί για να φέρουμε την Νάουσα εκεί που της αρμόζει , ξεχνώντας για λίγο τα προσωπικά οφέλη και  δουλεύοντας για το τοπικό – κοινωνικό όφελος αυτής…

spondi

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb