Logo
Μήνυμα Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα για την Εθνική Επέτειο  της 25ης Μαρτίου

«Η Επέτειος της 25ης Μαρτίου, η μεγάλη διπλή γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Παλιγγενεσίας, με τον φετινό εορτασμό της συμπλήρωσης 200 ετών από την Κήρυξη της Επανάστασης του 1821,  αποτελούν ημέρα ορόσημο για όλους του Έλληνες.

Αυτήν την ημέρα τιμούμε τους προγόνους μας, που οδήγησαν πριν από 200 χρόνια το Έθνος μας στην ανεξαρτησία, γράφοντας ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της νεότερης ιστορίας μας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος και με την ευκαιρία της 200ης Επετείου, θυμόμαστε με συγκίνηση και εθνική περηφάνια την ιστορία του τόπου μας και την συμβολή της Νάουσας στην Ελληνική Επανάσταση και στον Απελευθερωτικό Αγώνα.

Αντλώντας θάρρος και δύναμη από το μεγαλείο των επαναστατημένων προγόνων μας, η φετινή Εθνική Επέτειος, ας γεμίσει την ψυχή μας με πίστη και ελπίδα για να σταθούμε όρθιοι και δυνατοί στη μεγάλη «μάχη»,  που εξακολουθεί να δίνει η χώρα μας με την πανδημία.

Με την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, τιμούμε τους ήρωες, παραδειγματιζόμαστε από τον αγώνα τους και προσβλέπουμε με αισιοδοξία, σύνεση και ενότητα σε ένα καλύτερο και δημιουργικό μέλλον για τον δήμο μας και όλους τους συμπολίτες μας.

Σας καλώ και φέτος να υψώσουμε στα σπίτια μας την ελληνική σημαία ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής στους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης.

Χρόνια πολλά Ελλάδα!»

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb