Logo
ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ: Ποιος φοβάται τη Δημοκρατία;

Χθες είχαμε μια ιστορική μέρα για τη Δημοκρατία.

Η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου χαιρετίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου και έδειξε πως στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Μια Δημοκρατία που στη σημερινή εποχή βάλλεται πανταχόθεν από λόγια και πράξεις. Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα θα ανέμενε κανείς οι πρώτοι που ασπάζονται και αναγνωρίζουν τη σημασία της δημοκρατίας για την κοινωνική ειρήνη και ευημερία να είναι οι πολιτικοί ταγοί. Φευ, όμως. Στη μικρή μας πόλη ο Δήμαρχος κ. Καρανικόλας αποδεικνύει ότι σέβεται τη δημοκρατία μόνο σε θεωρητικό επίπεδο και αντιμετωπίζει με απρέπεια τους συμπολίτες μας.

Έχουμε γίνει αποδέκτες πολλών καταγγελιών από συνδημότες μας πως στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου μας στο Facebook, η λογοκρισία δεν έχει προηγούμενο. Σήμερα, δε συμπολίτης μας που έκανε κόσμια κριτική σε ανάρτηση – τοποθέτηση του Δημάρχου για τα αδέσποτα είδε την τοποθέτηση του να διαγράφεται εν ριπή οφθαλμού και μάλιστα μπλοκαρίστηκε από τον διαχειριστή της σελίδας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σχολιάσει.

Γνωρίζαμε πως ο κύριος Καρανικόλας έχει αλλεργία στην κριτική. Γνωρίζαμε επίσης πως διαχωρίζει τους δημότες σε χειροκροτητές του και μη.
Είναι όμως απολύτως ανεπίτρεπτο στην επίσημη σελίδα του Δήμου μας στο Facebook – όπου κανονικά θα έπρεπε να δημοσιεύονται ανακοινώσεις του Δήμου Νάουσας και όχι παραταξιακές τοποθετήσεις- να φιμώνεται η αντίθετη άποψη και να παραμένουν μόνο τα χειροκροτήματα.

Η σελίδα του Δήμου Νάουσας στο Facebook θεωρούμε ότι πρέπει να λειτουργεί ως μέσο ενημέρωσης αλλά και πολιτισμένου διαλόγου με τους συμπολίτες μας.

Πρακτικές φίμωσης των φωνών κριτικής που παρατηρούνται στην σελίδα της παράταξης του ένα μαζί στο facebook, δεν μπορούν να ακολουθούνται και στην επίσημη σελίδα του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας

koin

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb