Logo
Δήλωση του Αντιδημάρχου Νεολαίας, Παιδείας και Αθλητισμού κ. Γιώργου Τριανταφύλλου σχετικά με σπασμένο ηλεκτρικό ποδήλατο

Αναφορικά με ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του ανεξάρτητου συμβούλου του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας κ. Γρηγόρη Σαμαρά περί σπασμένου ηλεκτρικού ποδηλάτου έχουμε να αναφέρουμε τα ακόλουθα.

beena

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την διοίκηση του Δήμου προσπαθούμε να σώσουμε όλα τα έργα της προηγούμενης διοίκησης. Αυτό γίνεται με γνώμονα το συνολικό συμφέρον του Δήμου μας ακόμα και αν τα έργα αυτά είναι κακοσχεδιασμένα και ημιτελή.

Παραλάβαμε, λοιπόν, τα είκοσι ηλεκτρικά ποδήλατα τα οποία και δόθηκαν προς χρήση στους δημότες του Δήμου. Από την πρώτη στιγμή γνωρίζαμε τα προβλήματα που θα έχουμε. Είναι άλλωστε γνωστές οι εικόνες από άλλους Δήμους όπως π.χ. στην Θεσσαλονίκη με την συλλογή ποδηλάτων και πατινιών μέσα από τον Θερμαϊκό Κόλπο.

Γνωρίζαμε, επίσης, ότι η προηγούμενη διοίκηση επέλεξε να αγοράσει τα ηλεκτρικά ποδήλατα και όχι να προχωρήσει σε συμφωνία με κάποια εταιρεία, η οποία θα είχε και την συνολική διαχείριση του στόλου των ποδηλάτων.

Γνωρίζαμε ακόμα ότι στην συμφωνία αγοράς των ποδηλάτων δεν υπήρχε καμία πρόβλεψη συντήρησης και αντικατάστασης των κατεστραμμένων ποδηλάτων από την εταιρεία.

Τέλος, γνωρίζαμε ότι οι υποδομές σε ποδηλατοδρόμους και έργα υποδομής ουδέποτε είχαν απασχολήσει την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου.

Παρόλα αυτά από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε για την διαφύλαξη της κοινής μας περιουσίας ως Ναουσαίοι.

Είναι προφανές ότι τέτοια προβλήματα και υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν στο εν λόγω θέμα.

Άλλωστε τελικά όλα είναι ζήτημα ορθού σχεδιασμού.

Μετά τιμής,

Γιώργος Τριανταφύλλου,

Αντιδήμαρχος Νεολαίας, Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Η.Π. Νάουσας

giospo

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb