Logo
Ανακοίνωση της παράταξης του Κοινού Τόπου

Για πολλοστή φορά ο Δήμαρχος κ. Καρανικόλας αποδεικνύεται άκρως αλλεργικός στην κριτική και την παράθεση δημιουργικών προτάσεων από την παράταξη μας.

Με αφορμή την τελευταία ΠΡΟΤΑΣΗ του Κοινού Τόπου για το Πρόγραμμα «Ήλιος», η οποία είναι ολοκληρωμένη και δίνει απαντήσεις σε βασικά ζητήματα απασχόλησης και ανάπτυξης, εξαπέλυσε κατά την προσφιλή του τακτική μια ανοίκεια επίθεση σε βάρος της παράταξης μας προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα φλέγοντα ζητήματα που την απασχολούν. Θα περιμέναμε μιας και εμείς «ψευδόμαστε» να μας απαντήσει επί της ουσίας και κυρίως επί της προτάσεως μας – την οποία και θα εισφέρουμε προς συζήτηση σε επόμενο ΔΣ – ποια είναι η δική του ξεκάθαρη θέση. Μας έχει συνηθίσει βέβαια να μην λαμβάνει ξεκάθαρες θέσεις – με εξαίρεση την τοποθέτηση του στο τελευταίο ΔΣ για τα αιολικά στο Βέρμιο. Δήλωσε υπέρμαχος και ουσιαστικά μας είπε πως δεν πρόκειται να εφαρμόσει την απόφαση του μοναδικού κυρίαρχου και αποφασιστικού οργάνου του Δήμου μας που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο (!). Τον καλούμε να ανοίξει τα μάτια του και να δει ποια είναι η πραγματική κατάσταση που βιώνουν οι συμπολίτες μας και να σταματήσει να αναζητά εχθρούς στην παράταξη μας. Είμαστε άλλωστε οι μόνοι που με την υπεύθυνη μας στάση τον έχουμε προστατεύσει από πολλές «κακοτοπιές». Εμείς θα συνεχίσουμε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες να αναδεικνύουμε τα ουσιώδη προβλήματα που αντιμετωπίζουν, να συνεισφέρουμε στον δημόσιο διάλογο με ρεαλιστικές και δημιουργικές προτάσεις και με καρτερία θα αναμένουμε επιτέλους μια κάποια αναπτυξιακή πρόταση του Δημάρχου.

ΥΓ.: Για απαντήσεις σχετικά με το Πρόγραμμα «Ήλιος», τα αιολικά και πλείστα άλλα αναμένουμε την άμεση ανάρτηση ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του βίντεο της συνεδρίασης του ΔΣ στις 6/5/2020.

 

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb