Logo
Ευχαριστήρια επιστολή  της Στέλλας Αραμπατζή Προέδρου του Νομικού  Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας

"Με αίσθημα ευθύνης κι αλληλεγγύης απέναντι στους συμπολίτες μας συνεχίζουμε δυναμικά και προσηλωμένοι στο πρόγραμμα μας και στους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή.

ponu

Σε αυτή τη μάχη δεν είμαστε μόνοι μας. Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , η Αντιπεριφέρεια Ημαθίας και ιδιαίτερα ο Αντιπεριφερειάρχης κ Καλαϊτζίδης τον οποίο και ευχαριστώ προσωπικά ως Πρόεδρος του Νομικού  Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, είναι για μια ακόμη φορά στο πλευρό μας, στο πλευρό του Δήμου Νάουσας και του Νομικού  Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας. Η έκτακτη ενίσχυση που λάβαμε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις 28 Απριλίου αποτελούνταν από τρόφιμα μακράς διαρκείας για 530 άτομα. Επίσης λαμβάνουμε από την Δευτέρα  27 Απριλίου 1060 μερίδες καθημερινού φαγητού (για μεσημεριανό/βραδινό) και θα τις λαμβάνουμε μέχρι και  τις 15 Μαΐου. Μία τεράστια βοήθεια που στοχεύει μέσα από την ενίσχυση του προγράμματος ΒΌΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ στη στήριξη οικογενειών και ευάλωτων συμπολιτών μας στις δυσκολίες που έχουν ανακύψει . Την βοήθεια αυτή φαγητού και τροφίμων λαμβάνουν οι ωφελούμενοι του Συσσιτίου του Δήμου Νάουσας , οι ωφελούμενοι του Συσσιτίου της Ιερής μας Μητρόπολης όπως και οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου , οι Ρομά του Δήμου μας και ωφελούμενοι άλλων φορέων του Δήμου. Η άψογη συνεργασία που έχουμε με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Αντιπεριφέρεια Ημαθίας , σε κρίσιμες περιόδους αποδίδει καρπούς και δείχνει τον δρόμο που πρέπει να βαδίζουμε, για το συμφέρον του τόπου και των πολιτών. Ευχαριστώ τα στελέχη και το προσωπικό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας, του Δήμου Νάουσας, του Νομικού  Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και το Π. Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Νάουσας που "το πήραν πάνω τους" μαγειρεύοντας, κουβαλώντας, συντονίζοντας. Γιατί τελικά αξίζει να ασχολείσαι και δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν αβοήθητο, για όσο διάστημα διαρκεί η πανδημία του κορονοϊού και η υγειονομική κρίση. "

Στέλλα Αραμπατζή

Πρόεδρος

Νομικού  Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάουσας

kilo

 

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb