Logo
Άλμα: Με ομάδα και φρεσκάδα

Η χθεσινή συγκέντρωση των ανθρώπων που στελεχώνουν την πρωτοβουλία άλμα για το Δήμο Νάουσας είχε ζωντάνια, ενθουσιασμό και φρεσκάδα. Φρεσκάδα νέων προσώπων.

Μέσα σε συγκινησιακό κλίμα ομόνοιας και ομοψυχίας έγινε η γνωριμία μεταξύ μας. Πολίτες από όλες τις κοινότητες, τις γειτονιές του Δήμου μας, πήραν το μικρόφωνο και αυτοσυστήθηκαν. Όλες και όλοι με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο διαδήλωσαν για ποιους λόγους συμπαρατάσσονται στην πρωτοβουλία μας. Για ποιους λόγους είμαστε με τον Γρήγορη.

Η αξιοσύνη και η μοναδικότητα του καθενός είναι τα στοιχεία που κάνουν το Άλμα να ξεχωρίζει. Κοινή διαπίστωση ότι το Άλμα είναι η τελευταία και μοναδική ελπίδα για τον τόπο. Για αυτό και το αγκαλιάζουν τα νέα παιδιά, από τα οποία εμπνέονται και οι μεγαλύτεροι οι οποίοι με τη σειρά τους δηλώνουν δυναμικά παρών για να στηρίξουν τους νεότερους.

Καθορίσαμε από κοινού τις επόμενες δράσεις και από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η παρουσίαση προτάσεων και υποψηφίων, πάντα με τον δικό μας πρωτότυπο και καινοτόμο τρόπο, μακριά από παλαιοκομματισμούς και ρηχά επικοινωνιακά τρικς.

Ήρθε η ώρα για το μεγάλο Άλμα!

 

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb