Logo
ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ: Ανάξιοι εμπιστοσύνης!

Η παράταξη του Κοινού Τόπου έγινε αποδέκτης καταγγελιών από επαγγελματίες του Δήμου μας σχετικά με την αθέτηση υποσχέσεων από την πλευρά της δημοτικής αρχής στα πλαίσια προφορικών συμβάσεων προμηθειών.

Δηλαδή ο Δήμος ανέθετε προφορικά, οι προμηθευτές εμπιστεύονταν και τελικά δεν μπορεί να τους πληρώσει (λόγω ακυρότητας των συμβάσεων οι οποίες όφειλαν να είναι έγγραφες, δημοσιευθείσες στο ΚΗΜΔΗΣ κοκ.).

Ο μόνος τρόπος να πληρωθούν αυτοί οι επαγγελματίες είναι με άσκηση αγωγών.

Δεν φτάνει λοιπόν που έβαλαν πλάτη για εσάς και δεν τους δικαιώσατε, αναγκάζονται και να πληρώσουν από την τσέπη τους και να τρέχουν σε δικαστήρια.

Βέβαια για να καταλάβει κάποιος την δυσκολία ενός επαγγελματία εάν βγει εκτός οικονομικού προγραμματισμού πρέπει να έχει τριβή με αντίστοιχες περιπτώσεις. Αλλιώς λειτουργεί ως Αντουανέτα.

Στις 21-6-2022 η παράταξη μας υπέβαλλε αίτηση προς τον Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο Οικονομικών για να λάβει γνώση του αριθμού των αγωγών και του συνολικού ύψους των ποσών που οι επαγγελματίες διεκδικούν από τον Δήμο μας.

Καμία απάντηση εδώ και ένα χρόνο.

Σε αναφορά μας στο χθεσινό συμβούλιο, ο Δήμαρχος μας είπε: «όλοι έτσι κάνουν».

Δεν απάντησε ποτέ:

-για το ύψος των διεκδικούμενων ποσών και

-ποιοι έδιναν προφορικές εντολές στους επαγγελματίες.

Ο κος Καρανικόλας πάλι κρύβεται, δεν απαντάει γιατί ο Δήμος Νάουσας δεν ακολούθησε τη νόμιμη διαδικασία "φεσώνοντας" με χιλιάδες ευρώ επαγγελματίες του χειμαζόμενου τόπου μας που τον εμπιστεύτηκαν.

Το αποτέλεσμα για τον Δήμο Νάουσας θα φανεί στον τελικό λογαριασμό όταν τα δικαστήρια δικαιώσουν τους θιγόμενους επαγγελματίες.

Αδιαφορία, ανεπάρκεια, ψέματα, αλαζονεία. Αυτά χαρακτηρίζουν την διοίκηση σήμερα. Όμως όσο και να μην απαντάτε και να κρύβεστε κύριε Καρανικόλα τον λογαριασμό θα τον πληρώσετε εσείς.

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb