Logo
 Χαρδαλιάς: Τότε θα ελευθερωθούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό

Σε διευκρινίσεις προχώρησε για τις μετακινήσεις από νομό σε νομό στην ηπειρωτική χώρα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου για τον κορονοϊό.

kilo

Τι είπε ο Χαρδαλιάς για τις… εκδρομές

Πιο συγκεκριμένα και σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις εκτός νομών, ο υφυπουργός επανέλαβε ότι αυτές επιτρέπονται μόνο για λόγους τροφοδοσίας, υγείας και επαγγελματικής απασχόλησης και εφόσον αποδεικνύονται από τα αντίστοιχα έγγραφα.

Ακόμη τόνισε πως η άρση απαγόρευσης των μετακινήσεων για την ηπειρωτική χώρα θα γίνει στις 18 Μαΐου, ενώ προς τα νησιά θα εξεταστεί το επόμενο διάστημα το πότε θα αρθεί η απαγόρευση μετακίνησης.

«Η προσπάθεια να σπάσει η αλυσίδα εξάπλωσης του κορωνοϊού συνεχίζεται, ο ιός είναι ακόμα εδώ και όλα μπορεί ν’ αλλάξουν. Για τον λόγο αυτό η άρση των μέτρων γίνεται σταδιακά με αξιολόγηση και διορθωτικές κινήσεις» τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για την εξέλιξη της νόσου Covid-19 στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στόχος μας είναι να μην κάνουμε βήματα προς τα πίσω και να γίνει η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων με βάση το χρονοδιάγραμμα.

πηγή:newsit.gr

rfvg

 

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb