Πέμπτη, Σεπτέμβριος 23, 2021
Follow Us
Σημάδια που δείχνουν πως ενδιαφέρεται για εσένα

Οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε καν τα σημάδια που κάποιος δείχνει όταν τον ελκύουμε.

robnap

Μπορεί να καθόμαστε επί ώρες μαζί με κάποιον και να μην έχουμε παρατηρήσει πως ενδιαφέρεται πραγματικά για εμάς. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένες ενδείξεις και αυτές θα αποκαλύψουμε παρακάτω.

Κάποιος που θέλει να σας πλησιάσει θα χρησιμοποιήσει κάθε δικαιολογία για να σας αγγίξει και φυσικά θα είναι σε κοντινή απόσταση από εσάς. Το σώμα του θα είναι στραμμένο προς το μέρος σας και θα έχετε την αμέριστη προσοχή του.

Οι κόρες των ματιών του θα είναι διεσταλμένες. Είναι αποδεδειγμένο πως όταν κοιτάμε κάτι που μας ενδιαφέρει οι κόρες διαστέλλονται.

Γελάει συνέχεια με τα αστεία σας. Ένας καλός τρόπος για να μάθετε εάν ενδιαφέρεται για εσάς, είναι να του λέτε κάτι που δεν είναι και τόσο αστείο και να περιμένετε την αντίδρασή του. Εάν γελάσει τότε σημαίνει ότι του αρέσετε αρκετά.

Αντιγράφει τις κινήσεις σας. Αν κάποιος με τον οποίο μιλάτε μιμείται την κίνησή σας και τη συμπεριφορά σας, σημαίνει ότι αναζητάει να έχει σχέση μαζί σας.

Είναι νευρικός. Όλοι νιώθουμε μια νευρικότητα όταν μιλάμε με κάποιον που μας ενδιαφέρει. Εάν λοιπόν ενδιαφέρεται για εσάς το πιο πιθανό είναι να χαμογελάει ανεξέλεγκτα και να χάνει τα λόγια του.

πηγή:govastileto.gr

gonan