Σάββατο, Αύγουστος 08, 2020
Follow Us
6 φανταστικές καλοκαιρινές ιδέες για ραντεβού με τον σύντροφό σου (με ελάχιστο budget)

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλοι μας έχουμε μια πιο χαλαρή διάθεση να βγούμε, να περάσουμε καλά και να απολαύσουμε τον χρόνο μας μαζί με τον σύντροφό μας.

nana

Μπορεί το budget να είναι κάπως περιορισμένο για πολλούς από εσάς αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας πτοεί καθώς υπάρχουν αμέτρητες ιδέες που δεν στοιχίζουν σχεδόν τίποτα και θα σας βοηθήσουν να περάσετε μαγικές νύχτες με τους συντρόφους σας.

#1. Φτιάξτε το αγαπημένο σας ποτό, βάλτε το σε ποτήρια και πηγαίντε μια βόλτα με το αμάξι στα νότια προάστια (ή σε κάποιον λόφο). Παρκάρετε το αμάξι και απολαύστε το ποτό σας χαζεύοντας τα αστέρια.

#2. Κλείστε ένα ιδιαίτερο μάθημα (μπορείτε να βρείτε και σχολές χορού με πολύ χαμηλές τιμές) με έναν δάσκαλο χορού και ζητήστε του να σας μάθει αισθησιακή μπασάτα. Θα πληρώσετε ελάχιστα χρήματα και θα περάσετε μια πολύ ωραία με τον σύντροφό σας.

#3. Φτιάξτε ένα καλοκαιρινό μενού με τον αγαπημένο σας που μπορεί να περιλαμβάνει μια ωραια μακαρονάδα, μια δροσερή σαλάτα και σπιτικό παγωτό και απολαύστε το γεύμα σας στο μπαλκόνι

#4. Ξαναζήστε το πρώτο σας ραντεβού! Πού είχατε πάει, τι είχατε κάνει; Κάντε ακριβώς τα ίδια πράγματα και θυμηθείτε τις ωραίες στιγμές που ζήσατε στην αρχή του έρωτά σας.

#5. Bραδινό μπάνιο στην παραλία; Why not! Προμηθευτείτε τα απαραίτητα (π.χ. μερικές μπύρες ή κάποιο αναψυκτικό για να πιείτε αφού βγείτε από τη θάλασσα, μερικά σπιτικά τσιπς ή ό,τι άλλο θέλετε) και πηγαίντε στην παραλία.

#6. Διοργανώστε έναν μαραθώνιο με ταινίες που πάντα θέλατε να δείτε αλλά δεν το τολμήσατε. Φτιάξτε δροσερά μοχίτο με ή χωρίς αλκοόλ και απολαύστε ο ένας την παρέα του άλλου βλέποντας τις αγαπημένες σας ταινίες.

πηγή:faysbook.gr

bona