Τρίτη, Σεπτέμβριος 21, 2021
Follow Us
Αυτές είναι οι συνήθειες των ζευγαριών που παραμένουν ερωτευμένοι για πάντα

Ποια είναι τα μυστικά των ζευγαριών που παραμένουν ερωτευμένοι για πάντα;

naompa

Αυτό που ανακαλύψαμε είναι πως υπάρχουν κάποιες συνήθειες που υιοθετούν και δεν αλλάζουν όσα χρόνια και αν περάσουν.

#1. Φροντίζουν να περνάνε κάποιες ώρες της εβδομάδας τους χωριστά. Φυσικά δεν εννοούμε τις ώρες της δουλειάς αλλά τις ελεύθερες ώρες τους.

#2. Δεν υπάρχει περίπτωση να χωριστούν είτε για να πάνε στη δουλειά είτε για να βγούνε βόλτα, χωρίς να αγκαλιαστούν ή να φιληθούν.

#3. Αν περνάνε τη μέρα τους χωριστά θα στείλουν μηνύματα ο ένας στον άλλον ή θα μιλήσουν στο τηλέφωνο έστω και για μια φορά.

#4. Κανονίζουν να περνάνε χρόνο μαζί και να βγαίνουν ραντεβουδάκια. Ακόμα και αν έχουν αποκτήσει παιδιά δεν παραμελούν να περνάνε χρόνο ο ένας με τον άλλον.

#5. Δέχονται και οι δύο να δούνε μια σειρά ή μια εκπομπή που ξέρουν ότι αρέσει πολύ στον αγαπημένο τους.

#6. Όταν είναι κοντά ο ένας στον άλλον συνήθως θα έχουν κάποια σωματική επαφή. Είτε θα κρατιούνται από το χέρι, ή θα ακουμπάει ο ένας πάνω στον άλλον ή θα έχουν κάποιου είδους επαφή.

#7. Ξέρουν πότε πρέπει να τσακωθούν και πότε πρέπει να πάνε πάσο. Μετά από χρόνια σχέσης μπορείς πλέον να καταλάβεις τι ενοχλεί και τι όχι τον αγαπημένο σου και να κάνεις πίσω όταν μπορείς. Το ίδιο θα πρέπει να κάνει και εκείνος.

#8. Δεν ξεχνάνε να ευχαριστούν ο ένας τον άλλον για τη προσπάθεια που κάνουν μέσα στο σπίτι. Για παράδειγμα μπορεί εκείνή να αλλάζει κάθε Σάββατο τα σεντόνια αλλά μπορείς που και που να την ευχαριστείς για αυτό.

#9. Καταλαβαίνουν ο ένας τη γλώσσα σώματος του άλλου. Αυτό σημαίνει πως όταν δεν νιώθει καλά θα το καταλάβεις, όταν θέλει να κάνει σεξ θα το καταλάβεις και γενικά θα είσαι ένα βήμα μπροστά στις ανάγκες του και το ίδιο θα κάνει και εκείνος για εσένα.

πηγή:faysbook.gr

terna