Πέμπτη, Ιούλιος 16, 2020
Follow Us
4 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις για ένα τέλειο ραντεβού στο σπίτι

Η καραντίνα μας έμαθε να βρίσκουμε πράγματα να κάνουμε μέσα στο σπίτι και να οργανώνουμε τα πιο πετυχημένα ραντεβού.

nana

Η τελευταία συνήθεια είναι μια συνήθεια που μπορεί να μας μείνει και να εξακολουθήσουμε να την ακολουθούμε ακόμα και μετά το τέλος της καραντίνας.

Ποιοι είναι οι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις για ένα πετυχημένο ραντεβού στο σπίτι;

#1. Δώσε αξία στο ραντεβού με τον αγαπημένο σου
Aυτό σημαίνει πως δεν αρκεί να φάτε παρέα και να δείτε μια ταινία. Άναψε μερικά κεριά, βγάλε το καλό σερβίτσιο, σέρβιρε ένα ποτήρι κρασί και στους δύο και ντυθείτε λίγο πιο ωραία από ότι συνήθως.

#2. Μειώστε τους περισπασμούς
Το να είστε δίπλα δίπλα και να κοιτάτε και οι δύο τα κινητά σας ή να βλέπετε τηλεόραση δεν σημαίνει πως είστε σε ραντεβού. θα πρέπει να έχετε ο ένας την προσοχή πάνω στον άλλον ώστε να μπορείτε να έρθετε πιο κοντά και να έχει νόημα όλο αυτό που κάνετε.

#3. Διατηρήστε την κουβέντα χαλαρή και ευχάριστη
Κάντε μια συμφωνία μεταξύ σας να μην μιλήσετε καθόλου για θέματα που δημιουργούν εντάσεις όπως είναι οι συγγενείς, τα παιδιά, τα οικονομικά σας ή τα παράπονα που μπορεί να έχετε από τον καλό σας. Προσπαθήστε να κάνετε μια χαλαρή κουβέντα, να γελάσετε και να περάσετε όμορφα ο ένας με την παρέα του άλλου.

#4. Συγκεντρωθείτε ο ένας στον άλλον
Είναι πολύ σημαντικό να δώσετε προσοχή στον αγαπημένο σας και εκείνος σε εσάς, ώστε να θυμηθείτε τι αγαπάτε σε εκείνον και τι αγαπάει αυτός σε εσάς. Νιώστε σαν να είναι το πρώτο σας ραντεβού και προσπαθήστε να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα το άτομο που έχετε απέναντί σας.

πηγή:faysbook.gr

epmp