Παρασκευή, Αύγουστος 07, 2020
Follow Us
Επανασύνδεση με τον πρώην; Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις

Τα σκέφτηκες λοιπόν από εδώ, τα σκέφτηκες από εκεί και αποφάσισες πως κανείς άλλος δεν σ αγάπησε όσο ο πρώην σου (και εγώ μαζί σου) και τώρα σκέφτεσαι να μπεις στη διαδικασία της επανασύνδεσης.

ikok

Και τι πρέπει να κάνεις λοιπόν για να τον κερδίσεις ξανά; Λοιπόν αρχικά ετοιμάσου να έχεις γερό στομάχι (θα σου χρειαστεί, μιλάει η πείρα εδώ) για να τα αντέξεις όλα αυτά μόνο που αντίθετα από εμένα που έκανα όλα τα λάθη (θα τα διαβάσεις παρακάτω) εσένα σου δίνω το ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις. Πάμε λοιπόν:

Σταμάτα να στέλνεις απελπιστικά μηνύματα για να καλύψεις τις ανάγκες, την ανασφάλεια σου ή την απόγνωση σου αποφεύγοντας τα πιο γνωστά λάθη όπως να του στέλνεις απανωτά μηνύματα ενώ δεν σου απαντάει, να “ριζώνεις” κάτω από το σπίτι του με την ελπίδα μήπως τον δεις, να τον παρακαλέσεις να είστε ξανά μαζί. Στην ίδια κατηγορία θα σου βάλω και το πιθανό ενδεχόμενο να φρικάρεις όταν μάθεις ότι βγαίνει με κάποια άλλη ή να αρχίσεις να λες στις κολλητές “θα με πάρει τηλέφωνο; μ αγαπάει ακόμα; Δεν θα γυρίσει;”

Κάνε αυτό ακριβώς που σου είπε όσο και να σε πονάει, διέκοψε κάθε επαφή μαζί του, είναι ένας τρόπος  να σκεφτεί ότι τελικά του λείπεις οπότε θα είστε ξανά μαζί άρα δεν χρειάζεται να διαβάσεις παρακάτω. Με αυτό τον τρόπο έχεις τη δυνατότητα να σκεφτείς και εσύ αν ήσουν ικανοποιημένη από τη σχέση αυτή. Και όταν λέμε διέκοψε κάθε επαφή εννοώ ΚΑΘΕ επαφή. Ούτε μηνύματα στο facebook, ούτε κλήσεις, ούτε να πέσεις “τυχαία” πάνω του (ξέρεις τι εννοώ). Αυτό πρέπει να γίνει για τρεις λόγους: ο πρώτος για να του λείψεις και να πάρεις χρόνο, o δεύτερος είναι γιατί και εσύ όπως είπαμε χρειάζεται να πάρεις τον χρόνο σου και ο τρίτος γιατί πρέπει να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση πριν γυρίσει πίσω.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου που δεν μιλάτε προσπάθησε να γίνεις εκείνη που κανένας δεν θα μπορεί να αντισταθεί και ειδικά εκείνος. Κάνε μια αλλαγή στα μαλλιά σου, ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου ή ξεκίνα διατροφή. Νιώσε καλύτερα με εσένα για να νιώσει και εκείνος τη διαφορά. Επιπλέον, σε αυτό το κομμάτι σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι φίλοι σου που θα πρέπει να βγαίνεις μαζί τους. Τώρα επίσης είναι η στιγμή να φλερτάρεις και λίγο.

Επικοινώνησε με τον πρώην σύντροφο σου την κατάλληλη στιγμή με το κατάλληλο μήνυμα κάτι που θα σε κάνει ακαταμάχητη. Εκεί λοιπόν που θα μπει στη διαδικασία του να σε ξεχάσει ΜΠΟΥΜ! Εμφανίζεσαι ξανά και αναστατώνεις τα πάντα. Φρόντισε μόνο να έχεις κάνει κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου και να είσαι σίγουρη πως θες να εισαι με αυτό τον άνθρωπο.

Απόφυγε τα κενά μηνύματα! Και με τον όρο κενά εννοώ τα εξής: “Γεια, τι κάνεις;”, “Τι κάνεις;”, “Μου λείπεις”, “Σ’ αγαπάω”, “Σε σκέφτομαι” και όλα τα υπόλοιπα που μπορεί να δημιουργήσουν έξτρα πίεση.

Προσπάθησε να βρεθείτε ξανά να μιλήσετε όχι μόνο για τι σας χώρισε αλλά κυρίως για τι σας ενώνει!

πηγή:thatslife.gr

rtji