Παρασκευή, Αύγουστος 07, 2020
Follow Us
Επτά σημάδια που αποδεικνύουν πως ΔΕΝ είσαι ερωτευμένη

Ο άνθρωπος από την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκε στον πλανήτη, είναι κοινωνικό ον.

kosnao

Δεν χρειάζεται να είσαι σε μια σχέση για να καταλάβεις πως σου αρέσει κάποιος και νιώθεις αισθήματα για εκείνον. Ούτε χρειάζεσαι το sex για να το καταλάβεις.

Αλλά αυτά τα αισθήματα δεν σημαίνει πως θα στα ανταποδώσει ο άλλος. Έτσι φτάνεις στο να πληγωθείς, σε αναπάντητα ερωτήματα και σύγχυση. Και εκεί εμφανίζεται κάποιος άλλος που νομίζεις πως είναι τέλειος. Αλλά δεν είναι.

Είναι ευκολότερο να γεμίσεις το κενό της απόρριψης με κάποιον που σε δέχεται. Και εκεί νομίζεις πως ερωτεύτηκες, αλλά δεν είναι έτσι. Και εμείς έχουμε επτά σημάδια που θα στο μαρτυρήσουν.

Σου λείπει μόνο όταν είσαι μόνη

Όλη την ημέρα έχεις ασχολίες και δεν περνάει από το μυαλό σου. Και όταν το βράδυ είσαι μόνη, τότε θυμάσαι πώς υπάρχει και εκείνος. Καταλαβαίνεις πως δεν είναι σωστό, έτσι;

Τον δικαιολογείς πάντα

Ακόμη και αν κάνει κάποιο αγενές σχόλιο το προσπερνάς. Αν είναι αγενής, τότε απλά κάνεις τα στραβά μάτια. Το να ψάχνεις δικαιολογίες δεν βοηθά κανέναν. Αν το κάνεις δε συνήθεια σημαίνει πως συμβιβάζεσαι με κάτι που δεν σου αξίζει.

Αλλάζεις τις πεποιθήσεις σου

Αν πιάσεις τον εαυτό σου να αλλάζει την κοσμοθεωρία του, τότε κάτι δεν πάει καλά. Προφανώς άλλαξαν όσα θες γιατί έπρεπε να προσαρμοστείς εσύ με εκείνον και όχι εκείνος με εσένα. Και αυτό δεν σημαίνει σε καμία απολύτως περίπτωση πως είσαι ερωτευμένη.

Φαντάζεσαι το μέλλον

Αυτό συμβαίνει επειδή δεν είσαι ευτυχισμένη με το παρόν. Σου λείπει κάτι, το οποίο θα αναζητήσεις στο μέλλον και αυτό σε κρατάει κάπου που δεν θέλεις. Απλά ψάχνεις ένα αποκούμπι…

Θες να αλλάξεις τον άλλον

Εσύ θα ήθελες να σε αλλάξει κάποιος; Όχι. Αν θες να αλλάξεις τον άλλον είναι άσχημο επειδή προσπαθείς να τον φέρεις στα μέτρα σου. Και αυτό είναι άδικο και για τους δυο σας.

Συγκρίνεις εσάς με άλλα ζευγάρια

Ένα ζευγάρι όταν είναι ερωτευμένο, είναι ευτυχισμένο. Και αν αρχίσεις να συγκρίνεις εσάς με άλλους, σημαίνει πως έχει ραγίσει το γυαλί. Επίσης αν ποστάρεις διαρκώς στα social media το πόσο ευτυχισμένοι είστε… δεν είστε!

Αρχίζεις να αναρωτιέσαι τι αξίζεις

Αξίζεις το καλύτερο. Από την στιγμή που μπαίνει η ιδέα στο μυαλό σου, έχεις συμβιβαστεί με κάτι. Κάτι που δεν είναι το καλύτερο.

πηγή:thedot.gr

bona