Πέμπτη, Ιούλιος 16, 2020
Follow Us
6 ιδέες για ραντεβού για ζευγάρια που βρίσκονται σε καραντίνα

Αυτή τη στιγμή όλη η Ελλάδα βρίσκεται σε καραντίνα και προσπαθεί να μείνει σπίτι ώστε να ξεπεράσει πιο γρήγορα το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την τεράστια εξάπλωση του κορωνοιού.

Πώς όμως θα περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου με το άλλο σου μισό μέσα στο σπίτι;

Δες παρακάτω μερικές φανταστικές ιδέες για ραντεβού…at home!

#1. Mαγειρέψτε μαζί το δείπνο σας

Ψάξτε να βρείτε μια συνταγή που είναι πιο εξεζητημένη και δοκιμάστε την σήμερα στο σπίτι. Μπορείτε να φτιάξετε πίτσα ή σούσι ή ακόμα και κάποιο ιδιαίτερο γλυκό.

#2. Ετοιμάστε πινκίκ στην ταράτσα

Πάρτε ένα καλάθι πικνίκ γεμίστε το με λιχουδιές και απλώστε ένα χαλί στην ταράτσα σας. Θα χρειαστείτε επίσης μερικά μαξιλάρια, σπιτική λεμονάδα και ένα κινητό με έξτρα ηχείο για να ακούτε τη μουσική που σας αρέσει.

#3. Παίξτε τα αγαπημένα σας επιτραπέζια παιζνίδια

Το Hotel, η Monopoly, η Ναυμαχία είναι παιχνίδια που παίζαμε όλοι μας μικροί και έχουν πλάκα ακόμα και τώρα. Βρείτε τα online, αγοράστε τα και ξεκινήστε το παιχνίδι.

#4. Κάντε μαζί γυμναστική

Βρείτε περίεργα είδη γυμναστικής και δοκιμάστε τα παρέα. Κάντε καθημερινά 20-30 λεπτά γυμναστική και επιλέξτε διαφορετικά προγράμματα για να έχει η προπόνηση περισσότερο ενδιαφέρον.

#5. Οργανώστε έναν μαραθώνιο ταινιών

Ποιες ταινίες είναι οι αγαπημένες σας και έχουν κυκλοφορήσει σε πολλές συνέχειες. Βρείτε τις και δείτε τις όλες back to back.

#6. Zωγραφίστε ο ένας τον άλλον

Έρευνες έχουν δείξει πως 45 λεπτά ζωγραφικής μπορούν να διώξουν μακριά το άγχος. Δοκιμάστε να ζωγραφίσετε ο ένας τον άλλον και στη συνέχεια βάλτε καδράκια στα έργα τέχνης σας και κρεμάστε τα σε μια γωνιά.

πηγή:faysbook.gr