Σάββατο, Σεπτέμβριος 23, 2023
Follow Us
Με τη ''Λαϊκή Συσπείρωση'' να ακουστεί η φωνή μας πιο δυνατή
"ΛΑ.Σ"

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της πραγματοποίησε τη Δευτέρα η “Λαϊκή Συσπείρωση” Νάουσας, στον Πολυχώρο Πολιτισμού ''ΒΕΤΛΑΝΣ''.

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της "Λαϊκής Συσπείρωσης" του Δήμου Νάουσας
"ΛΑ.Σ"

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΝΑΡΑΣ (Βέτλανς) πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της "Λαϊκής Συσπείρωσης" του Δήμου Νάουσας.

"Λαϊκή Συσπείρωση" Νάουσας: Τα ονόματα των υποψήφιων Δημοτικών, Κοινοτικών και Περφερειακών Συμβούλων
"ΛΑ.Σ"

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" του Δήμου Νάουσας, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα του Πολυχώρου Πολιτισμού "Βέτλανς", θα πραγματοποιήσει την κεντρική εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου, με ομιλητές τον Σάκη Τσίτση, υποψήφιο Δήμαρχο και τους Τάκη Τσιουλάκο και Κατερίνα Μπόσκου, υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους.

ΛΑΣ: Στην πρώτη γραμμή η προστασία του βουνού μας
"ΛΑ.Σ"

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Νάουσας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Σάκη Τσίτση επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας και το Δασαρχείο, με σκοπό την ενημέρωση για την κατάσταση της πυροπροστασίας του βουνού μας.

Την Δευτέρα η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΛΑ.Σ Νάουσας
"ΛΑ.Σ"

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νάουσας καλεί την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στην αίθουσα του πολυχώρου Βέτλανς στην κεντρική εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου με ομιλητή τον Σάκη Τσίτση, υποψήφιο Δήμαρχο Νάουσας. Θα χαιρετήσει ο Τάκης Τσιουλάκος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.