Logo
Το NANA HAIR SALON συμβουλεύει: Πώς να φροντίσετε την υγεία των μαλλιών κατά τη διαμονή σας στο σπίτι

«Μένουμε Σπίτι» είναι η συμβουλή των ειδικών στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας από την πανδημία του κορονοϊού.

Τι κάνουμε όμως για την υγεία των μαλλιών μας κατά την διάρκεια της διαμονής μας στο σπίτι; Το NANA HAIR SALON αφουγκραζόμενο τις ανάγκες και τις ερωτήσεις των φίλων του προχωρά σε μια σειρά ανάρτησης συμβουλών που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά κατά την διάρκεια της παραμονής σας στο σπίτι.

Αρχικά φροντίζουμε την διατροφή μας καθώς αυτή παίζει σημαντικό ρόλο στην ποιότητα των μαλλιών. Η κατανάλωση φρούτων, λαχανικών, φυσικών χυμών, αρκετού νερού στην διάρκεια της ημέρας και η με μέτρο κατανάλωση κόκκινου κρέατος μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην ποιότητα και την ενδυνάμωση του τριχωτού της κεφαλής.

Στο λούσιμο των μαλλιών σας επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε  ένα απαλό σαμπουάν ή κάποιο εξειδικευμένο προϊόν για τις  ανάγκες της τρίχας σας. Μετά το λούσιμο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία καλή μάσκα αντί για μια μαλακτική κρέμα. Η μάσκα κάνει τη δουλειά της μαλακτικής, ξεμπερδεύει και επιπλέον θρέφει τα μαλλιά σας.  Το στέγνωμα με μια απαλή πετσέτα ενδείκνυται αφού έχετε ολοκληρώσει το λούσιμο των μαλλιών σας.

Στην καθημερινότητα σας μην χτενίζετε πολλές φορές τα μαλλιάς σας και όταν το κάνετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές.  Φροντίστε οι χτένες σας να είναι καθαρές και σε καλή κατάσταση  ώστε να μην «τραυματίσετε» άθελά σας το τριχωτό της κεφαλής.

Κατά την διάρκεια της παραμονής σας στο σπίτι καλό θα ήτα να αποφύγετε την συχνή χρήση εργαλείων με υψηλή θερμότητα (πρέσες, ψαλίδια για μπούκλες κτλ.) αλλά και την χρήση χημικών στα μαλλιά σας που καλό θα ήταν να γίνονται από επαγγελματίες του είδους και πάντα σε χώρους που πληρούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Όσες φίλες του NANA HAIR SALON επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν και τηλεφωνικά μαζί μας στο 6974457554.

Με τιμή Νανά Σίνου

 

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb