Logo
Αδιάβροχα υποδήματα από την ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ Ε.Π.Ε για επαγγελματική ή προσωπική χρήση

Οι συνθήκες εργασίας τις βροχερές ημέρες απαιτούν την απαραίτητη ενδυμασία (Δείτε εδώ) αλλά και τα κατάλληλα υποδήματα.

Στην ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ Ε.Π.Ε μπορείτε να βρείτε αδιάβροχα υποδήματα για επαγγελματική ή προσωπική χρήση που θα κρατήσουν τα πόδια ζεστά και στεγνά.

ΜΠΟΤΑΚΙ GRISPORT ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ

bo

Ενισχυμενο μποτακι με Nabuck δερμα, αδιαβροχη μεμβρανη Gritex και με πολυ καλη διαπνοη, μαλακή σόλα Vibram με ημιακαμπτο αξονα R-System για αποφυγη της συστροφής του ποδιου, με ευρείες προεξοχες για να μη γλιστρα και να αντεχει και στο χρονο.Αντικραδασμικο συστημα αποραφησης κραδασμων με σολα PU με αεροφουσκες για πολυ ανετο περπατημα. Ιδανικο για εργασια με νερά και λάδια, και για πολυ πετρωδη και δυσκολα εδαφη.

Τιμή: 100,00 €

Μποτάκι Grisport material 10242 gritex σόλα PU

bo

Aδιαβροχη μεμβρανη Gritex, κατασκευασμένο απο υψηλής τεχνολογίας διαπνέοντα υλικά, με δέρμα λαδιού, με εργονομική σχεδίαση, πολύ μαλακή σόλα πολυουρεθάνης με πολύ χαμηλό ειδικό βάρος και μικρο-αερόφουσκες που απορροφούν τους κραδασμούς,αντιολισθητική ακόμα και σε βρεγμένα πλακάκια, λάδια, κτλ., Πολύ μαλακό και ελαφρύ παπούτσι πεζοπορίας, εργασίας, καθημερινής χρήσης . 

ΤΙΜΗ: από 70€ στα 61€

Τιμή: 61,00 €

Παπούτσι Grisport αδιάβροχο 14505 gritex σόλα ελαστική

boa

Παπούτσι trakking ελαφρύ με αδιάβροχη και διαπνέουσα μεβράνη Gritex όπου προσφέρει υψηλή αντίσταση στη βροχή ενώ παράλληλα εμποδίζει τον κρύο αέρανα εισέλθει στο εσωτερικο διατηρώντας το πόδι στεγνό. Σόλα Hiking με σύστημα απορρόφησης κρανδασμών, μαλακή απο φυσικό ελαστικό με ανάποδες κόντρες. Κατασκευασμένο απο υψηλής ποιότητας δέρμα λαδιού

Τιμή: 60,00 €

12° χλμ Βέροιας - Νάουσας Νάουσα 592 00, ΕΛΛΑΣ

2332041934

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.lasercutting.gr

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb