Logo
O μεγάλος τυχερός της κλήρωσης του πρατηρίου υγρών καυσίμων της Revoil του Γιώργου Σουγιουλτζή στο 3ο χιλιόμετρο Νάουσας-ΣΣΝ για τα 400 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης και οι τυχεροί του Δεκεμβρίου

Τον μεγάλο τυχερό για τα 400 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης ανέδειξε η κλήρωση του πρατηρίου υγρών καυσίμων της Revoil του Γιώργου Σουγιουλτζή στο 3ο χιλιόμετρο Νάουσας-ΣΣΝ.

Ο τυχερός αριθμός είναι η απόδειξη πληρωμής με τον αριθμό 3731 και μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα για την παραλαβή του δώρου του.

Παράλληλα από την κλήρωση του Δεκεμβρίου αναδείχθηκαν οι τρεις τυχεροί που κερδίζουν δωροεπιταγές των 50, των 30 και των 20 ευρώ, που μπορούν να εξαργυρωθούν με καύσιμα είτε προϊόντα από τον χώρο λιανικής του πρατηρίου.

Οι τυχεροί αριθμοί (αποδείξεις) του Νοεμβρίου είναι το 3746 (50€),3192 (30€), 3379 (20€) και μπορούν να λάβουν τα δώρα τους, από το πρατήριο υγρών καυσίμων της Revoil του Γιώργου Σουγιουλτζή στο 3ο χιλιόμετρο Νάουσας-ΣΣΝ καθημερινά τις ώρες λειτουργίας του.

Το πρατήριο υγρών καυσίμων της Revoil του Γιώργου Σουγιουλτζή στο 3ο χιλιόμετρο Νάουσας-ΣΣΝ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους φίλους του, για την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του.

 

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb