Logo
 Η τελετουργία μαλλιών K Water για άμεση λάμψη μαλλιών στο ΝΑΝΑ HAIR SALON

Το NANA HAIR SALON σας παρουσιάζει την πρώτη τελετουργία αναδόμησης Lamellar για μαλλιά εξαιρετικά λαμπερά, ανάλαφρα και αέρινα.

Θέλετε τα μαλλιά σας να λάμπουν όταν φεύγετε από το κομμωτήριο. Τι γίνεται όμως αν δεν έχετε χρόνο να καθίσετε για μια θεραπεία βαθιάς περιποίησης; Τώρα, μπορείτε να αποκτήσετε λαμπερά μαλλιά σε χρόνο μηδέν. Η πρωτοποριακή τεχνολογία Lamellar του K Water που σας παρέχουμε στο NANA HAIR SALON σάς χαρίζει τέλεια, εντυπωσιακά όμορφα μαλλιά, αμέσως & με ανάλαφρη αίσθηση.

 

Χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία Lamellar, το K Water στο NANA HAIR SALON που ενεργοποιείται αμέσως μόλις έρθει σε επαφή με το νερό δημιουργείται  μια αψεγάδιαστη, απόλυτα λεία επιφάνεια. Τα μαλλιά αποκτούν λάμψη και αέρινη κίνηση, μένοντας ακαταμάχητα ανάλαφρα. Μια πλήρης μεταμόρφωση, για τέλεια μαλλιά –στη στιγμή.

Η ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ

Σε αντίθεση με τις συνήθεις μάσκες, στις οποίες οι παράγοντες περιποίησης γαλακτωματοποιούνται σε μια ρευστή κρέμα, τα πανίσχυρα επανορθωτικά συστατικά του K Water διαλύονται μέσα σε μια διάφανη υγρή σύνθεση. Η σύνθεση δρα αμέσως στην τρίχα και ξεβγάζεται εύκολα, για ανάλαφρο φινίρισμα. Ο κομμωτής σας εφαρμόζει το K Water μετά από το σαμπουάν, το ξεβγάζει αμέσως, και έπειτα προχωρά στο styling. Τα μαλλιά μεταμορφώνονται μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Το αποτέλεσμα; Μαλλιά απίστευτα λεία και αέρινα, που αντανακλούν το φως σαν καθρέφτης –δεν είναι απλώς λάμψη, είναι K Shine.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ

Το K Water, ένα ανάλαφρο, διάφανο υγρό διάλυμα, είναι στην πραγματικότητα μια σύνθεση χωρίς καθόλου νερό. Είναι ένας συνδυασμός γλυκόλης και παραγόντων περιποίησης. Αυτοί οι παράγοντες περιποίησης ενεργοποιούνται αμέσως από το νερό και προσκολλώνται σε στρώσεις στην επιφάνεια της τρίχας, δημιουργώντας λείο φινίρισμα.

 

 

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb