Logo
Μ.Κ Εμπορία Κρεάτων Ε.Π.Ε «Κρέατα Κωσταβάρας»: Καθημερινά δίπλα στις ανάγκες του καταναλωτή

Η εταιρεία Μ.Κ Εμπορία Κρεάτων Ε.Π.Ε ΚΩΣΤΑΒΑΡΑΣ, εδρεύει στην περιοχή Στενήμαχου Νάουσας, είσοδος Α4 και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, εμπορία, επεξεργασία ,τυποποίηση και συσκευασία νωπού κρέατος για χονδρική και λιανική πώληση.

Η επιχείρηση διαθέτει σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες κτηριακές εγκαταστάσεις από το 2009. Η εταιρεία ΚΩΣΤΑΒΑΡΑΣ δραστηριοποιείται στον τομέα εξειδικευμένης παραγωγής προμηθεύοντας χώρους μαζικής εστίασης (ξενοδοχεία – εστιατόρια – catering – ταβέρνες – ψητοπωλεία κ.α). Η επεξεργασία γίνεται σύμφωνα με την εθνική και κοινοτική νομοθεσία, εφαρμόζοντας σύστημα HACCP και ISO για την παραγωγή ασφαλών και υψηλής ποιότητας προϊόντων.

Η εταιρεία αποτελεί μία δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση όπου αξιοποιεί και εξελίσσει την παραδοσιακή τεχνογνωσία με γνώμονα πάντα την άριστη ποιότητα για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Η διάθεση των προϊόντων μας γίνεται με τα ιδιόκτητα φορτηγά – ψυγεία που διαθέτουμε. Το σύγχρονο και ευέλικτο δίκτυο διανομής εγγυάται την άμεση προμήθεια των προϊόντων σας.

Οι προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού αποτελούν κινητήριο δύναμη και επιβράβευση για την εταιρεία μας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23320 41291

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb