Logo

martsaΊσα με τον Ψηλορείτη ακούστηκαν το βράδυ του Σαββάτου οι νότες του Αντώνη Μαρτσάκη που «αναστάτωσε» για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα το κατάμεστο ταβερνείον «Τέσσερις Εποχές» στη Νάουσα.

Με ιδιαίτερη μαεστρία ο Αντώνης Μαρτσάκης, ο Νικόλαος Μαρεντάκης, ο Κανάκης Κοζωνάκης και ο Φραγκίσκος Μπαλτζάκης παρέσυραν τους Ναουσαίους σε ένα ξέφρενο κρητικό γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Με μπροστάρηδες τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων της Νάουσας που βρέθηκαν στο ταβερνείον «Τέσσερις Εποχές» οι φίλοι της Κρήτης διασκέδασαν την παραμονή της πρώτης Κυριακής της Αποκριάς με έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους της κρητικής μουσικής, τον Αντώνη Μαρτσάκη που φιλοξενήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το ταβερνείον «Τέσσερις Εποχές».

Το σεργιάνι των «Τεσσάρων Εποχών» στα μουσικά μονοπάτια της χώρας συνεχίζεται την Τρίτη με την Θρακιώτικη βραδιά και έναν από τους πιο αξιόλογους αντιπροσώπους της περιοχής: Βαγγέλης Δημούδης. Συμμετέχουν Θάνος Σταυρίδης (ακορντεόν) Βαγγέλης Ψαθάς (πνευστά) Βαγγέλης Ψαθάς (κρουστά).

Δείτε το video:

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb