Logo

gymΤο καλοκαίρι πλησιάζει και ενώ ιδρώνετε την φανέλα ξανά και ξανά στο γυμναστήριο, συνειδητοποιείτε ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να χάσετε πόντους και κιλά. Ο λόγος; Δεν είναι η διατροφή ούτε ο τρόπος που γυμνάζεστε..

Τα λάθη που κάνετε δεν τα φαντάζεστε… Ποια είναι λοιπόν τα πιο συνηθισμένα λάθη που σαμποτάρουν την προσπάθεια σας.

1. Γυμναστική με άδειο στομάχι. Δεν ξέρουμε πως έχει επικρατήσει αυτός ο κανόνας. Σίγουρα δεν πρέπει να φάτε κάτι πριν γυμναστείτε, αλλά τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν ξεκινήσετε την γυμναστική σας στο Silver GYM.

2. Υπερβολική άσκηση για πολλή ώρα. Το να φτάνεις στα άκρα τους μύες σου δεν ωφελεί σε κάτι. Ότι είναι να χάσεις θα το χάσεις και σίγουρα όχι σε μια μέρα. Στο Silver GYM σχεδιάζουμε μαζί την καθημερινή σας προπόνηση με σκοπό τα όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα αυτής.

gym

3. Πολύ συχνή άσκηση. 3 φορές την εβδομάδα είναι η σωστή αναλογία για κάποιον που θέλει να χάσει βάρος ή να γραμμωθεί. Μαζί ργανώνουμε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα γυμναστικής σας, ώστε να επιτύχουμε τα επιθυμητά για εσάς αποτελέσματα.

4. Αντιγραφή των ασκήσεων που κάνουν οι άλλοι χωρίς να γνωρίζουμε το αν μας ταιριάζουν. Η κάθε άσκηση είναι ξεχωριστή για τον καθένα. Συμβουλεύσου τους γυμναστές για το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα στα μέτρα σου. Οι άριστες γνώσεις εκγύμνασης του Silver GYM σας παρέχουν μια πλειάδα ασκήσεων τόσο στα υπερσύχρονα όργανα του γυμναστηρίου όσο και στις αερόβιες ασκήσεις που θέλετε να εντάξετε στην γυμναστική σας.

gym

5. Αϋπνία. Ένας εξαντλημένος οργανισμός δεν γυμνάζεται με αποτέλεσμα. Το γυμναστήριο Silver στη Νάουσα έχει τις πόρτες ανοικτές καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε την γυμναστική σας όποια στιγμή της ημέρας που επιθυμείτε. Δευτέρα- Παρασκευή 09:00-11.30 και 15:00-22:00- Σάββατο: 16:00-18:00

6. Γυμναστική χωρίς προθέρμανση. Ότι χειρότερο μπορεί να κάνει κανείς εκτός αν θέλει να πάθει κράμπα. Στο γυμναστήριο Silver θα βρείτε εναλλακτικές επιλογές για την προθέρμανση σας και χάρη στην ευήλιο και ευάερο χώρο του η προθέρμανση σας θα αποτελέσει μια άκρως ευχάριστη διαδικασία.


7. Εκγύμναση μόνο συγκεκριμένων τμημάτων του σώματος. Άσχετα με το που θες να χτίσεις όγκο, καλό είναι να γυμνάζεις όλες τις ομάδες των μυών σου για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Aπό την ημέρα της εγγραφής σας, σχεδιάζουμε από κοινού το πλάνο της εκγύμνασης σας. Μέσα από ένα αρμονικά διαμορφωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης φροντίζουμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο κάθε μηχάνημα γυμναστικής του γυμναστηρίου μας.


Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb