Logo

mixΜε τους μαθητές της τρίτης λυκείου να έχουν ριχτεί ήδη στην «μάχη» των πανελληνίων εξετάσεων, τους μικρότερους να ετοιμάζονται για τις σχολικές εξετάσεις και τους φοιτητές να οργανώνουν το διάβασμα της εξεταστικής τους, το κατάστημα του Μαμουτζή φρόντισε ώστε να δώσει μια σειρά εξαιρετικά θρεπτικών επιλογών σε αυτούς.

Με την μεγάλη του εμπειρία στον χώρο των ξηρών καρπών που αποτελούν  δώρο της φύσης στον άνθρωπο, μια τροφή με μοναδική γεύση αλλά και ευεργετικές ιδιότητες, ο Μαμουτζής σας παρέχει μίγματα ξηρών καρπών-υπερτροφών και snacks που θα βοηθήσουν εσάς ή τα παιδιά σας στην ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Οι ξηροί καρποί περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά όπως τα ωμέγα 3 που βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του εγκεφάλου.


Στις ειδικά διαμορφωμένες προθήκες του καταστήματος μπορείτε να βρείτε:

Παξιμαδάκια με ρίγανη-πάπρικα και ελιά-chips αποξηραμένων λαχανικών-κοκτέιλ Αράβικο (Safari mix)- italia mix-αλμυρό mix-snacks mix-κράνμπερι αποξηραμένο- μείγμα υγείας-μείγμα ενέργειας και special mix ωμών ξηρών καρπών.


Κάντε τους δικούς σας αγαπημένους συνδυασμούς από της εξαιρετικής ποιότητας ξηρών καρπών του Μαμουτζή και φροντίστε για την όσο το δυνατόν αρτιότερη διατροφή των αγαπημένων σας προσώπων τις ημέρες των εξετάσεων.


Το προσωπικό του καταστήματος με χαρά θα σας ενημερώσει για τις ευεργετικές ιδιότητες της κάθε επιλογής που σας παρέχει το κατάστημα του Μάμουτζή.


Βρείτε τώρα το κατάστημα του Μαμουτζή και στο facebook εδώ

Δες ακόμα: Μαμουτζής

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb