Logo

kavaΈνας μήνας γεμάτος ποδόσφαιρο ξεκινά και αυτό που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι είναι οι ξηροί καρποί και μια πλήρως εξοπλισμένη κάβα ποτών. Το κατάστημα του «Μαμουτζή» στη Νάουσα φρόντισε ώστε να σας παρέχει και τα δυο «συστατικά της επιτυχίας». Από την μια οι κάθε λογής και επιθυμίας ξηροί καρποί που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα και από την άλλη μια πλήρως ολοκληρωμένη πρόταση για την κάβα σας.


Από αναψυκτικά, χυμούς και energy drinks ως εκλεκτούς τοπικούς οίνους, ρετσίνες και αλκοολούχα ποτά. Στις προθήκες του καταστήματος «Μαμουτζής» μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα εξαιρετικών επιλογών σε τοπικούς οίνους τόσο σε ατομικές συσκευασίες όσο και σε μπουκάλια.


Επειδή τα παιχνίδια του EURO 2016 ξεκινούν από το μεσημέρι οι ρετσίνες, το ούζο  και το τσίπουρο δεν πρέπει να λείπουν από την κάβα και ο «Μαμουτζής» φροντίζει για αυτό.


Για όσους πάλι προτιμούν να απολαύσουν τα βραδινά παιχνίδια συνοδεία ενός ποτού, η κάβα του «Μαμουτζή» θα σας εντυπωσιάσει με την πληθώρα των επιλογών που σας παρέχει.


Οι μπύρες είναι συνώνυμες του καλοκαιριού, προμηθευτείτε τες, μαζί με τους ξηρούς σας καρπούς και ετοιμαστείτε για βραδιές αθλητικών συγκινήσεων.


Όσο για τους μικρούς μας φίλους στα ψυγεία του «Μαμουτζή» μπορείτε να βρείτε αναψυκτικά, χυμούς και ενεργειακά ποτά και κρύο τσάι, που θα δροσίσουν τις ζεστές καλοκαιρινές σας βραδιές.

Το EURO 2016 ξεκινά και ο «Μαμουτζής» φροντίζει να το απολαύσετε στο έπακρο.

Δες ακόμα: Μαμουτζής

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb