Logo

druΈτοιμο να υποδεχτεί τους φίλους του, προσφέροντας στιγμές χαλάρωσης και νότες δροσιάς είναι το Ξενοδοχείο Δρυάδες στη Νάουσα.

Την Τετάρτη 15/06 το Ξενοδοχείο Δρυάδες δίπλα στην πηγή «ΧΩΡΑΣ ΝΕΡΟ» υποδέχεται και επίσημα το φετινό καλοκαίρι ανοίγοντας τους χώρους της πισίνας στους επισκέπτες του. Σε ένα ειδυλλιακό σημείο, που συνδυάζει αρμονικά την γαλήνη του δάσους με την δροσιά του νερού, το Ξενοδοχείο Δρυάδες σας περιμένει και το φετινό καλοκαίρι στις εγκαταστάσεις της πισίνας του.

dru

dru

Η θερμαινόμενη πισίνα μεγέθους 110 τετραγωνικών μέτρων, με ημικυκλικό υδρομασάζ, θα είναι στην διάθεσή σας καθημερινά από τις 11:00 έως τις 19:00 προσφέροντας ανάσες δροσιάς και ηρεμίας.

dru

dru

Για την δική σας εξυπηρέτηση καθημερινά θα λειτουργεί και το pool-bar του ξενοδοχείου προσφέροντάς σας καφέ, δροσιστικά κοκτέιλ και σνακς, στην άνεση της ξαπλώστρας σας, μέσα σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον με φανταστική θέα προς την πόλη της Νάουσας.

dru

dru

Το ξενοδοχείο Δρυάδες με σεβασμό και εκτίμηση στους επισκέπτες του, θα διατηρήσει και φέτος την ίδια τιμολογιακή πολιτική τόσο στην χρήση της πισίνας όσο και των ειδών του pool bar.

Έναρξη Tετάρτη 15/06

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb