Logo

partyΤους καλοκαιρινούς μήνες η υπερκινητικότητα των παιδιών, οι υψηλές θερμοκρασίες και η προετοιμασία των κερασμάτων είναι αποτρεπτική για την διοργάνωση του παιδικού party στο σπίτι ή σε κλειστό χώρο.

Γονείς, συγγενείς και παιδιά στριμώχνονται στο διαμέρισμα που εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών «βράζει» από την ζέστη. Τι θα λέγατε όμως αν μπορούσατε να χαρείτε την γιορτή ή τα γενέθλια του παιδιού σας μέσα στην «όαση» του άλσους του Αγίου Νικολάου Νάουσας. Το αναψυκτήριο του Αγίου Νικολάου, αντιλαμβανόμενο τις ανάγκες των φίλων του, φρόντισε ώστε να εξοπλιστεί κατάλληλα για την διοργάνωση αξέχαστων παιδικών party στους χώρους του.


Οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι μπορούν να απολαύσουν τα δροσιστικά ροφήματα τους ή τον café τους στους χώρους του αναψυκτηρίου, την ώρα που τα παιδιά μπορούν ελεύθερα να διασκεδάσουν παίζοντας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του αναψυκτηρίου του Αγίου Νικολάου Νάουσας.


Οι υπεύθυνοι του αναψυκτήριου σεβόμενοι τις ανάγκες των φίλων του, έχουν προβλέψει ώστε να υπάρχει η δυνατότητα της πλήρους ανάληψης των εδεσμάτων του παιδικού σας party για όσους το επιθυμούν ή την από κοινού οργάνωση των πιάτων με την οικογένεια του εορτάζοντα.


Χαρίστε ένα αξέχαστο καλοκαιρινό party στα παιδιά και «ξεγνοιάστε» από τα παρελκόμενα αυτού, σκοπός μας είναι να φροντίσουμε ώστε το παιδικό σας party να καλύψει πλήρως τις ανάγκες μικρών και μεγάλων. Η προετοιμασία και η διοργάνωση ενός παιδικού party στο αναψυκτήριο του Αγίου Νικολάου Νάουσας είναι μια διαδικασία που την πραγματοποιούμε από κοινού με σκοπό την άψογη επιτυχία του.


Μην διστάσετε να μας κάνετε τις ερωτήσεις σας σχετικά με τις επιλογές στα κεράσματα αλλά και στην διαθεσιμότητα του χώρου και τηλεφωνικά στα 2332023893 / 6973696056

Δες ακόμα: Όαση δροσιάς, χαλάρωσης και παιχνιδιού το αναψυκτήριο του Αγίου Νικολάου Νάουσας

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb