Logo

trixΗ ισορροπία του τριχωτού διαταράσσεται λόγω του έντονου στρες που προκαλείται από τη ρύπανση, το άγχος, τις ορμονικές ή διατροφικές διαταραχές και άλλους παράγοντες.

Η νέα θεραπεία Spécifique κατά της τριχόπτωσης που μπορείτε να βρείτε στο «NANA HAIR SALON» αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την τριχόπτωση και την αραίωση, ενισχύοντας την πυκνότητα, για μαλλιά πιο δυνατά από τη ρίζα.


Επανόρθωση. Πρόληψη. Προστασία.

L-Καρνοσίνη, Βιταμινη Ε και Εκχύλισμα Μορίνγκα: η Kérastase παρουσιάζει το νέο Σύμπλεγμα ΑΟΧ, συνδυάζοντας τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά ενεργά συστατικά με τα πλέον προηγμένα μόρια, για την προστασία του τριχωτού από τα προβλήματα που προκαλεί το στρες.

Ανακαλύψτε τη σειρά πρόληψης της τριχόπτωσης, που ενεργοποιεί την πυκνότητα και ενδυναμώνει την τρίχα. Με τη βοήθεια του Aminexil, ενός συστατικού με κλινικά αποδεδειγμένη* αποτελεσματικότητα, που μειώνει την απώλεια των μαλλιών μέσα σε μία μόνο εβδομάδα**, η σειρά αυτή ενεργοποιεί τους νέους θύλακες κάνοντας τα μαλλιά πιο δυνατά. Τα μαλλιά γίνονται πιο ανθεκτικά, το χτένισμα γίνεται πιο εύκολο. Τα μαλλιά ανακτούν τον όγκο, τη λάμψη και την ελαστικότητά τους. Δεν αφήνει λιπαρότητα.


Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ Ανακαλύψτε τη θεραπεία Spécifique κατά της τριχόπτωσης

Η σειρά Spécifique της Kérastase δημιουργήθηκε για την αντιμετώπιση προβλημάτων του τριχωτού της κεφαλής όπως ευαισθησία, κνησμό, πιτυρίδα, τριχόπτωση, και λιπαρότητα. Τα προϊόντα της συλλογής αναπτύχθηκαν ως θεραπεία για τις παθήσεις αυτές, ώστε το τριχωτό να ανακτήσει την ισορροπία του.

Μια επαγγελματική διάγνωση στο κομμωτήριο θα εντοπίσει τις ανάγκες του τριχωτού. Σύμφωνα με αυτή τη διάγνωση, και με βάση τη σειρά Spécifique, θα επιλεχθεί το κατάλληλο πρόγραμμα 3 σταδίων για το σπίτι, ώστε τα μαλλιά να ξαναγίνουν όμορφα και υγιή.

Στο «NANA HAIR SALON» θα βρείτε ολόκληρη την σειρά Spécifique κατά της τριχόπτωσης.


Το έμπειρο προσωπικό του «NANA HAIR SALON» με χαρά θα σας συμβουλεύσει για την θεραπεία που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να δώσετε τέλος στην τριχόπτωση.

tr

Εμπιστευτείτε μας…

Αλεξάνδρου Χωνού21- Νάουσα-τηλέφωνο επικοινωνίας-2332022550

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα (16:30-20:30)

Τρίτη (09:00-14:00)

Τετάρτη (09:00-14:00)

Πέμπτη (09:00-17:30)

Παρασκευή (09:00-14:00) (16:30-20:30)

Σάββατο (09:00-15:00)

Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση παρακαλούμε να κλείνετε ραντεβού

Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και τηλεφωνικά στο 2332022550

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb