Logo

alexΟ Α.Ο Αλέξανδρος Ρυθμικής γυμναστικής ξεκίνησε τα μαθήματα για την φετινή χρονιά!

Στον Α.Ο Αλέξανδρο λειτουργούν τμήματα ρυθμικής, αισθητικής και αεροβικής γυμναστικής για κοριτσάκια από 3,5 έως 16 ετών.
Η ρυθμική γυμναστική είναι μία σύνθεση τέχνης και αθλητισμού, ένα ολυμπιακό άθλημα που συνδυάζει μπαλέτο, γυμναστική και χορό. Τα παιδιά αποκτούν πλήρη έλεγχο του σώματός τους, καθώς εκτελούν με χάρη, αρμονία και έκφραση τις ασκήσεις με μουσική. 
Η αισθητική ομαδική γυμναστική αποτελεί σχετικά νέο άθλημα στο χώρο της αγωνιστικής γυμναστικής. Συνίσταται στην εκτέλεση ασκήσεων γυμναστικής με φυσική και συνεχή κίνηση του σώματος. Περιλαμβάνει αρμονικές, ρυθμικές και δυναμικές κινήσεις που εκτελούνται με φυσιολογική χρήση της δύναμης.
Η αεροβική γυμναστική περιλαμβάνει ομάδες ασκήσεων με έμφαση στη γυμναστική. Τα παιδιά αποκτούν αντοχή, ελαστικότητα, ισορροπία, τα οποία συντελούν στην φυσική ευεξία και αυτοπεποίθηση τους.

alexΛειτουργούν τμήματα, στα παρακάτω γυμναστήρια:
ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ: ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΤΗ 17.00-21.00

4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΤΕΤΑΡΤΗ 17.00-20.00

6ΟΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΜΗΜΑ

5το ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΝΑΟΥΣΑΣ (ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΜΗΜΑ)

9το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ

*Όλα τα γυμναστήρια διαθέτουν θέρμανση.
Ελάτε μαζί μας με τις πιο έμπειρες προπονήτριες του χώρου: Ατανάσοβα Μαργαρίτα, Πετρόβα Άσια, μπαλέτο Δίγκα Αναστασία
Η Μαργαρίτα Ατανάσοβα, είναι απόφοιτη γυμναστικής ακαδημίας, (Τ.Ε.Φ.Α.Α) του Πανεπιστημίου της Σόφιας. Υπήρξε αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής επί σειρά ετών και έχει εργαστεί στο παρελθόν, ως προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής για μεγάλους συλλόγους της Βουλγαρίας . Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στη χώρα μας σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες και σπουδαίες διακρίσεις για τις ελληνίδες αθλήτριές της.


Η Άσια Πετρόβα, είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α του πανεπιστημίου της Σόφιας. Υπήρξε αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και έχει εργαστεί σε συλλόγους της Ιταλίας και Βουλγαρίας αποκομίζοντας μεγάλη εμπειρία στην προπόνηση ομάδων ensemble (ανσάμπλ).


Η Αναστασία Δίγκα είναι διπλωματούχος καθηγήτρια χορού. Αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Καφαντάρη στη Θεσσαλονίκη. Είναι χορεύτρια του κλασικού και σύγχρονου χορού με συμμετοχές σε πολυάριθμες καλλιτεχνικές παραστάσεις. Υπηρετεί την τέχνη του χορού με ήθος, επαγγελματισμό και συναίσθημα.
Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες-εγγραφές: 6973403407 ,6987618859

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb