Logo

diatΗ εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ακαδημία ποδοσφαίρου «Αστέρα Νάουσας» συνεχίστηκε αυτήν την εβδομάδα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών οι προπονητές του  «Αστέρα Νάουσας» Θοδωρής Πέιος, Δημήτρης Κοτζάμπασης και Χρήστος Σακελλάρης οργάνωσαν ομιλίες ενημέρωσης για την σωστή διατροφή στα παιδιά της ακαδημίας.

Το απόγευμα της Πέμπτης τα τμήματα του babini (under 7) και το προjunior (under 9) και το απόγευμα της Παρασκευής τα τμήματα των junior (under 11) και προπαιδικού (under 13).


Με την πολύτιμη βοήθεια της διαιτολόγου-διατροφολόγου κας. Γίτσας Πετροπούλου τα νεαρά μέλη της ακαδημίας ενημερώθηκαν για τις ομάδες των τροφών, τα γεύματα της ημέρας, τους σωστούς και τους λανθασμένους συνδυασμούς των τροφίμων, τα ιδανικά  γεύματα μετά τις προπονήσεις τους αλλά και νέες υγιεινές προτάσεις διατροφής.


Στο τέλος της ενημερωτικής ομιλίας τα παιδιά και οι προπονητές της ακαδημίας απεύθυναν ερωτήματα στην κα. Πετροπούλου που απάντησε με ιδιαίτερα χαρά. Στον ζεστό χώρο του enjoy sport club το παρόν έδωσαν και δεκάδες γονείς που στηρίζουν έμπρακτα κάθε δραστηριότητα της ακαδημίας ποδοσφαίρου του «Αστέρα Νάουσας»

Δες ακόμα: Αστέρας Νάουσας

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb