Logo

colorΤην πιο hot τάση του καλοκαιριού, την νέα γκάμα χρωμάτων Colorful Hair της L’Oréal Professionnel, σας προτείνει να δοκιμάσετε το NANA HAIR SALON.

Το καλοκαίρι στην  χώρα μας προσφέρεται για ανάλαφρες, παιχνιδιάρικες και πρωτότυπες αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών. Αυτή την ανανέωση μπορείτε να επιτύχετε δοκιμάζοντας την  νέα γκάμα χρωμάτων Colorful Hair τηςL’Oréal Professionnel στο NANA HAIR SALON.

Η εφαρμογή των νέων χρωμάτων της Colorful Hair της L’Oréal Professionnel, μπορεί να γίνει τόσο στο σύνολο του τριχωτού της κεφαλής, όσο και μεμονωμένα στην περιοχή που επιλέγετε εσείς, ώστε να  επιτύχετε το ιδανικό για εσάς αποτέλεσμα.

Η Νανά Σίνου και το προσωπικό του NANA HAIR SALON μπορούν να σας κατατοπίσουν-συμβουλέψουν για την ιδανικότερη εφαρμογή του Colorful Hair της L’Oréal Professionnel, μέσα από την νέα γκάμα χρωμάτων που σας παρέχει τις επιλογές: Μεθυστικό Πορφυρό, Απαλό Κοραλί, Απαλό Ροζ, Τροπικό Μπλε, Σκούρο Μωβ, Σκούρο Μπλε.

Τολμήστε την εφαρμογή του Colorful Hair της L’Oréal Professionnel, στο ΝΑΝΑ HAIR SALON και δώστε το απαραίτητο χρώμα στο καλοκαίρι σας…

colcol

Δες ακόμα: NANA HAIR SALON

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb