Logo

kidsΑφού γνωρίσαμε το τμήμα του baby swimming του Ομίλου Κολύμβησης «Νάουσα» (Δείτε εδώ), σειρά έχει το τμήμα της παιδικής κολύμβησης για παιδιά από 3 έως 5 ετών.

Στην ειδικά διαμορφωμένη πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου Νάουσας πραγματοποιούμε ένα πρότυπο πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά 3 έως 5 ετών.

Το πρόγραμμα του Ομίλου Κολύμβησης «Νάουσα» στηρίζεται στην ιδιαίτερη παιδαγωγική προσέγγιση του παιδιού μέσα από το παιχνίδι και τη χρήση ειδικών οργάνων και παιχνιδιών. Υπό την συνεχή καθοδήγηση και επίβλεψη των καταξιωμένων προπονητριών του Ομίλου κας. Ηλιάνας Τεληγιαννίδου και κας. Δώρας Μισιρλή δημιουργούμε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα που βοηθάει το παιδί να απελευθερωθεί, να εξοικειωθεί με το νερό και ταυτόχρονα να ασκεί ικανοποιητικά όλα τα μέλη του σώματός του. Έτσι το παιδί μαθαίνει να κολυμπάει σωστά, περνώντας μια πολύ ευχάριστη ώρα παρέα με παιδιά της ηλικίας του.


Στόχος του προγράμματος του Ομίλου Κολύμβησης «Νάουσα» είναι να αποκτήσουν τα παιδιά αυτοπεποίθηση, να ενισχυθεί η αίσθηση ικανότητας, αλλά και η εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στο υδάτινο περιβάλλον. Με αυτόν τον τρόπο το παιδί βιώνει καταστάσεις ως αποτέλεσμα κυρίως των δικών του προσπαθειών και ικανοτήτων, αφού στο πρόγραμμα χρησιμοποιούνται μόνο τα απαραίτητα βοηθητικά μέσα για κολύμβηση στην μικρή πισίνα του δημοτικού κολυμβητηρίου Νάουσας.


Μέσα από δημιουργικά παιχνίδια στο νερό τα παιδιά βάζουν τις βάσεις ώστε να αποκτήσουν σωστή κολυμβητική παιδεία, τόσο για την συνέχιση της κολυμβητικής τους πορείας όσο και για μια ασφαλή κολύμβηση στη θάλασσα.


Όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν τα μυστικά  της παιδικής κολύμβησης με την βοήθεια των καταξιωμένων προπονητών του Ομίλου κας. Ηλιάνας Τεληγιαννίδου και κας. Δώρας Μισιρλή μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στα 6973716130-6978488579 ή να ζητήσουν πληροφορίες στην γραμματεία του Ομίλου Κολύμβησης «Νάουσα» στο δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας

 

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb