Logo

moΜια ολοκληρωμένη εμπειρία καλλωπισμού και περιποίησης των μαλλιών σας, σας περιμένει στο NANA HAIR SALON της Νανάς Σίνου.

Το NANA HAIR SALON αφουγκραζόμενο τις καθημερινές ανάγκες σας, την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις σύγχρονες προσταγές της παγκόσμιας τάσης στον χώρο των κομμωτηρίων, δημιούργησε για εσάς ένα μοναδικό Emotion Salon στο κέντρο της Νάουσας.

Τι είναι το salon emotion του NANA HAIR SALON;  Είναι εμπειρία, συναίσθημα, μαγεία, ευχαρίστηση, απόλαυση, πιστότητα, ασφάλεια, εμπιστοσύνη. Πώς το καταφέρνουμε; Με την ενσυναίσθηση φυσικά, μπαίνοντας στη θέση των πελατών μας. Ποτέ δεν θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας και να τους ενθουσιάσουμε, αν δεν μάθουμε να τους ακούμε προσεκτικά και να τους δίνουμε προσωποποιημένες λύσεις. Γι αυτό "διάγνωση", "διάγνωση", "διάγνωση"!!! Οι εκπαιδευμένοι κομμωτές-σύμβουλοι με υψηλή τεχνική κατάρτιση, του NANA HAIR SALON, είναι έτοιμοι και σας περιμένουν για να προσφέρουν προσωποποιημένες προτάσεις για κάθε ανάγκη του τριχωτού και των μαλλιών σας.


Από την βιτρίνα κιόλας του NANA HAIR SALON, ξεχωρίζει η ψηφιακή βιτρίνα με προσωποποιημένο περιεχόμενο για όλους τους φίλους του κομμωτηρίου: προσφορές, happy hours, εποχιακά events, ωράριο λειτουργίας, προϊόντα, τεχνικές κ.ά.


Στην συνέχεια σας υποδεχόμαστε στον κυρίως χώρο του NANA HAIR SALON:  Ένας χώρος άνετος και οικείος που κάνει την παραμονή σας πιο ευχάριστη κατά την διάρκεια της περιποίησης και της θεραπείας των μαλλιών σας.


Στο NANA HAIR SALON, η φύση δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανθρώπινη ανάγκη! Έτσι και εμείς φροντίσαμε να έχουμε στον χώρο μας φυτά και ζεστά χρώμα για να φτιάξουμε μαζί με τα μαλλιά και την διάθεση σας.


Στον χώρο διάγνωσης του NANA HAIR SALON,  με το σύμβουλο κομμωτή σας πραγματοποιείται, τεστ προσωπολογίας – χρωματολογίας καθώς και ενημέρωση σχετικά με τις τάσεις της μόδας στο χτένισμα, κούρεμα και το χρώμα.


Δίπλα ακριβώς στο πλήρως ενημερωμένο color bar του NANA HAIR SALON, γίνονται μπροστά στα μάτια σας όλες οι προσμίξεις χρωμάτων, ώστε και εσείς να έχετε εικόνα για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε για να πετύχουμε τέλεια αποτελέσματα.


Ο χώρος αναμονής του NANA HAIR SALON,  αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργίας καθώς, οι φίλες μας μπορούν να ενημερωθούν μέσα από εξειδικευμένα  περιοδικά-internet και φωτογραφίες για όλες τις τάσεις της παγκόσμιας σκηνής, απολαμβάνοντας ροφήματα και ανταλλάσοντας παράλληλα απόψεις, ερχόμενες πιο κοντά με το προσωπικό και τις υπόλοιπες φίλες του κομμωτηρίου.


Ποιος είπε ότι χαλάρωση = SPA; Το κομμωτήριο salon e/motion προσκαλεί για την απόλυτη χαλάρωση στο λουτήρα, με μοναδικές τελετουργίες και μασάζ του τριχωτού, αλλά και του αυχένα. Θεραπεία και απόλαυση μαζί! Οι θεραπείες αλλά και το απλό λούσιμο μεταμορφώνονται σε τελετουργίες, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο RELAX SPAce με την απαραίτητη συνοδεία χαλαρωτικής μουσικής και μασάζ.


Κατά την διάρκεια της παραμονή σας στο NANA HAIR SALON, μην διστάσετε να ζητήσετε την γνώμη και τις συμβουλές του προσωπικού για τις θεραπείες, την εφαρμογή, τις τεχνικές, τα προϊόντα και το styling. Είναι χαρά μας να μεταλαμπαδεύουμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας σε εσάς, ώστε να μπορείτε να αντιληφθείτε πλήρως όσα σας αφορούν.


Τέλος, οι συμβουλές ομορφιάς συνεχίζονται στο σαλόνι κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας, η οποία και τελειώνει με μερική εκπαίδευση του πελάτη σχετικά με το styling στο σπίτι και την ορθή χρήση των προϊόντων.


Στις προθήκες μας μπορείτε να βρείτε όλα τα κορυφαία προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο NANA HAIR SALON. Εμείς φροντίζουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με αυτά και να σας καθοδηγήσουμε ώστε να προμηθευτείτε τα κατάλληλα προϊόντα για εσάς.

Για εμάς στο NANA HAIR SALON το σπουδαιότερο είναι ο ποιοτικός χρόνος που περνάμε μαζί σας καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής σας στον χώρο μας και η πλήρης ικανοποίηση σας για την παροχή υπηρεσιών που σας παρέχουμε.

Με τιμή η ιδιοκτήτρια κα. Νανά Σίνου και το προσωπικό του NANA HAIR SALON

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb