Logo

oreΜε τα κορυφαία στον κόσμο εργαλεία στον χώρο της κομμωτικής τέχνης έχει εξοπλίσει τον χώρο του το NANA HAIR SALON.

Η τελευταία προσθήκη του ΝΑΝΑ HAIR SALON είναι το «ΝΕΟ GHD ORACLE» ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΜΠΟΥΚΛΕΣ-Οι ειδικοί στο styling φέρνουν την επανάσταση στα εργαλεία για μπούκλες και κυματισμούς και θα την βρεις στο NANA HAIR SALON.

ore

Κυματισμοί με βάθος (Deep Waves)

ore

Beach Hair

ore

Κυματισμοί με όγκο (Blow Out)

Το oracle, το νέο εργαλείο της ghd για μπούκλες, χρησιμοποιεί την επαναστατική κατοχυρωμένη τεχνολογία curl-zone που σας επιτρέπει να δημιουργείτε μπούκλες πιο εύκολα από ποτέ. Το εργαλείο συνδυάζει τον μοναδικό σχεδιασμό σε σχήμα U, τη δύναμη της θερμότητας στο styling και την τεχνολογία απότομης πτώσης της θερμοκρασίας για άμεσο φιξάρισμα και σας επιτρέπει να δημιουργείτε αναρίθμητα χτενίσματα με μπούκλες σε κάθε τύπο μαλλιών, με μία μόνο κίνηση.

ore

Μεσαίοι κυματισμοί (Mid Wave)

ore

Μοντέρνο ίσιο (Modern Straight)

ore

Bardot

Με το καινοτομικό αυτό εργαλείο, μπορείτε με μία μόνο κίνηση ή αλλάζοντας απλώς την κλίση του, να δημιουργήσετε πολλά και διαφορετικά χτενίσματα με μπούκλες και κυματισμούς, από χαλαρούς και ανέμελους κυματισμούς έως ομοιόμορφες και σφιχτές μπούκλες.

ore

Next Day Hair

Την μοναδική εμπειρία της χρήσης αλλά και των κορυφαίων αποτελεσμάτων αυτού μπορείτε να απολαύσετε στο NANA HAIR SALON ενώ για τις φίλες που το επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν και το ίδιο το προϊόν από το κατάστημα

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb