Σημαντικές φθορές στα μπεκ άρδευσης που εξυπηρετούν πάρκα, πλατείες, νησίδες και παιδικές χαρές καταγράφονται το τελευταίο διάστημα στον Δήμο Νάουσας, προκαλώντας προβλήματα στην άρδευση του αστικού πρασίνου και επιβαρύνοντας τόσο τις υπηρεσίες όσο και τα οικονομικά του Δήμου.
Οι συνεχείς καταστροφές οδηγούν σε διαρροές νερού, αδυναμία σωστής άρδευσης δέντρων, φυτών και χλοοτάπητα, ενώ απαιτούν άμεσες παρεμβάσεις από το προσωπικό της Υπηρεσίας Πρασίνου. Πρόκειται για ζημιές που, πέρα από το οικονομικό κόστος των επισκευών, στερούν πολύτιμο χρόνο από τους εργαζόμενους, οι οποίοι καθημερινά καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για τη συντήρηση και την αισθητική αναβάθμιση των δημόσιων χώρων.
Η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Νάουσας εργάζεται με συνέπεια και επαγγελματισμό, φροντίζοντας ώστε οι χώροι πρασίνου να παραμένουν καθαροί, λειτουργικοί και όμορφοι για όλους τους πολίτες. Παρά τις δυσκολίες, τα συνεργεία βρίσκονται καθημερινά στο πεδίο, αποκαθιστώντας βλάβες και διατηρώντας σε καλή κατάσταση το δίκτυο άρδευσης, ώστε να προστατεύεται το φυσικό περιβάλλον της πόλης.
Η προστασία της δημόσιας περιουσίας αποτελεί υπόθεση όλων μας. Οι κοινόχρηστοι χώροι ανήκουν σε κάθε δημότη και η φροντίδα τους είναι δείγμα πολιτισμού και σεβασμού προς την πόλη και τους συμπολίτες μας. Κάθε καταστροφή, όσο μικρή κι αν φαίνεται, επιβαρύνει τελικά το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.
http://inaoussa.gr/naousa/20434-epanalamvanomenes-katastrofes-sta-bek-dokimazoun-tin-ypiresia-prasinou-tou-dimou-naousas#sigProId8cc7582ccf