Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
5 σημάδια πως το καλοκαιρινό σου φλερτ μπορεί να οδηγήσει σε happily ever after PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Sex-ΣΧΕΣΕΙΣ
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τρίτη, 05 Ιούνιος 2018 08:17   

diakΘα γνωριστείτε (αν δεν έχετε γνωριστεί ήδη) τυχαία στο μπαρ το Ναυάγιο, το ένα θα φέρει το άλλο και πριν το καταλάβεις θα βρεθείτε αγκαλιά στην παραλία να χαζεύετε τα αστέρια… ξανά.. και ξανά… και ξανά!

Σίγουρα θα ξεκινήσει σαν ένα αθώο φλερτ του καλοκαιριού, χωρίς υποσχέσεις και δεσμεύσεις. Μήπως όμως είναι η αρχή για κάτι περισσότερο (ένα «happily ever after» ίσως;) ;

Διάβασε για τις 5 ενδείξεις που μπορεί να σημαίνουν πως είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο

1. Νιώθεις άνετα μαζί του: Το να βγαίνετε απλά… θα σας βγαίνει. Δεν θα ανησυχείς αν τα μαλλιά σου είναι η επιτομή της τελειότητας, ούτε αν θα δει τον αγουροξυπνημένο ατημέλητο εαυτό σου. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αβέβαιες στιγμές, αφού τότε θα ξεκινάτε να γνωρίσετε ο ένας τον άλλο, όμως όσο περισσότερο τον θα γνωρίζεις, τόσο πιο άνετα θα νιώθεις, λες και τον ξέρεις χρόνια.

diak12. Περνάτε καλά: Στην αρχή βέβαια το αίμα βράζει, αλλά εσείς θα γελάτε ο ένας με τα αστεία του άλλου, θα πειράζεστε, θα κάνετε εκ βαθέων συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων και δεν θα υπάρχει στιγμή που να νιώθεις πως βαριέσαι. Σκέψου με πόσους ανθρώπους έχεις τέτοια επικοινωνία και τι σημαίνουν αυτοί οι άνθρωποι για σένα. Ίσως αυτό να σου δώσει ένα στοιχείο.

3. Υπάρχει ένα αμοιβαίο αίσθημα οικειότητας και αμεσότητας: Ακόμη κι περάσει απο το μυαλό σου πως αυτό που έχετε δεν είναι «σοβαρό», δεν θα μπορείς να μην παραδεχτείς πως νιώθεις οικεία μαζί του. Θα τον νιώθεις «κοντά» ακόμη κι αν τον ξέρεις ελάχιστο (και ίσως να το αναφέρει κι εκείνος!) Αμέτρητα ζευγάρια σε μακροχρόνιες σχέσεις αναφέρουν πόσο κοντά αισθάνθηκαν σχεδόν αμέσως και ήταν αυτό το «κλικ» που έγινε μέσα τους που έκανε την σχέση τους να κρατήσει.

diak34. Οι πράξεις μιλάνε: Συχνά μάλιστα αυτές οι μικρές πράξεις και χειρονομίες, λένε πολλά περισσότερα από τις λέξεις. Αν δεις πως κάνει κινήσεις ρομαντικές, που δείχνουν πως όχι μόνο τις έχει σκεφτεί καλά, αλλά θυμάται και εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που «τυχαία» του έχεις αναφέρει, μπορεί να είναι ένα σημάδι πως ανάμεσά σας δημιουργείται κάτι σπουδαίο.

5. Υπάρχει κάτι στον ορίζοντα: Άθελά σου, θα πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεσαι ένα κοινό μέλλον μαζί του, ακόμη κι αν έχετε συμφωνήσει πως αυτό που έχετε θα κρατήσει όσο κρατά αυτό το καλοκαίρι. Τότε όμως γιατί να του ξεφύγει να πάτε μαζί σε εκείνη τη συναυλία του αγαπημένου σας συγκροτήματος τον Οκτώβρη; Ή εκείνη η νύξη πως θα ήθελε να σε δει να φοράς το αγαπημένο του φούτερ ενώ έξω βρέχει; Ίσως γιατί εμμέσως θα προσπαθεί να σου πει πως θα ήθελε να σε ξαναδεί.

diak4Αν αυτό το καλοκαίρι σου επιφυλάσσει τον μεγάλο έρωτα η συμβουλή μας είναι μια: Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής μαζί του, χωρίς βέβαια να το παρακάνεις και να αρχίσεις τις βαρύγδουπες δηλώσεις και τον τρομάξεις. Ακόμη κι αν συμφωνήσετε πως ο, τι έχετε θα μείνει στις παραλίες και στα αυγουστιάτικα φεγγάρια που απολαύσατε, αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείς να του μιλήσεις ειλικρινά για το πόσο όμορφα περνάς μαζί του και για το πόσο θα ήθελες να πάτε μαζί σ’ εκείνη τη συναυλία, κλείνοντάς του συνωμοτικά το μάτι. Αν είστε στο ίδιο μήκος κύματος, δεν θα χάσει την ευκαιρία!

Δες ακόμα: sex-σχέσεις

πηγή:joytv.gr 

inaoussa.gr - All Rights Reserved