Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τα 4 χαρακτηριστικά της ιδανικής συντρόφου PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Sex-ΣΧΕΣΕΙΣ
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Παρασκευή, 09 Νοέμβριος 2018 03:43   

Πάντοτε σκεφτόμουν, τι είναι αυτό που μπορεί να ξετρελάνει έναν άντρα στο πέρασμα μου, αλλά ταυτόχρονα να έχω απογοητεύσει τόσο πολύ έναν άλλον ή ας το θέσω και αλλιώς, να μην είμαι καθόλου επιθυμητή από κάποιον άλλο. Φταίει μόνο η εμφάνιση;

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι "αληθινοί" άντρες σε μια γυναίκα. Και λέω αληθινοί, γιατί αυτοί είναι συναισθηματικά ώριμοι, θα απαντήσουν στις κλήσεις σου και θα εκφραστούν ελεύθερα. Πρόκειται για άντρες που δε θα παίξουν μαζί σου, ενώ όταν βρίσκεστε μαζί δε θα διστάσουν να σε πάρουν αγκαλιά.

Μάθε πρώτη αυτά που τον ελκύουν περισσότερο σε μια γυναίκα και διεκδίκησε τον. Ιδού η αποκάλυψη:

1. Η παιχνιδιάρα γυναίκα. Το πρώτο ραντεβού το θέλει διασκεδαστικό. Το ίδιο και το δεύτερο, τρίτο και όλα τα ραντεβού που θα βγει μαζί σου, αν αποφασίσει πως είσαι η κατάλληλη. Δεν υπάρχει χειρότερη εμπειρία για έναν άντρα, από το μελαγχολικό ύφος μιας drama queen. Πως θα σπάσεις τον πάγο αν δεν έχεις χιούμορ; Πως θα τον χαλαρώσεις αν δεν είσαι ναζιάρα; Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο.

2. Συναισθηματική ωριμότητα. Οκ λοιπόν, έχεις όλο το ελεύθερο να βγάλεις το μικρό παιδί που κρύβεις μέσα σου, αλλά μη χρειαστείς και... πιπίλα. Θέλω να πω, ότι το μυστικό είναι να περνάς μέσα από το παιχνίδι και το επίπεδο ωριμότητας που έχεις, Να του δείχνεις δηλαδή, πως ξέρεις τι θες, τι είναι αυτό που αισθάνεσαι. Να εμπνέεις εμπιστοσύνη και σιγουριά, ότι στις δύσκολες στιγμές, που χρήζουν συζήτησης, δε θα του έρθει... κανένα βάζο στο κεφάλι.

3. Κωδικός ανεξαρτησία. Μη σε ξεγελάει ο μύθος, ότι αντιπαθεί τις μοντέρνες και δυναμικές γυναίκες. Αντιθέτως, χρειάζεται μια προστατευτική σύντροφο, που όμως διατηρεί την προσωπικότητα της, τους φίλους της και ελέγχει τη ζωή της.

4. Show him love. Μην είσαι τόσο... τεμπέλα στο κρεβάτι. Φώναξε, μίλα του, γίνε λίγο kinky. Και για τις πιο απλές ώρες... αποκάλυψε τη σέξι πλευρά σου κάθε στιγμή που περνάτε μαζί και δείξε αυτοπεποίθηση.

Δες ακόμα: sex-σχέσεις

πηγή:y-olo.gr

loft 

inaoussa.gr - All Rights Reserved