Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
5 σημάδια που δείχνουν οτι η σχέση σας έχει δέσει PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Sex-ΣΧΕΣΕΙΣ
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2018 05:07   

zeugΔεν υπάρχει καλύτερο σημείο στην σχέση ενός ζευγαριού οταν έχει περάσει το άχαρο διάστημα που ακόμα ντρέπεσαι για πολλά πράγματα, τόσο συναισθηματικά όσο και στην καθημερινή ζωή και έρχεται η στιγμή που νιώθετε και οι 2 ότι πια η σχέση σας έχει δέσει.

Μετά και μόνο με τα μάτια τις περισσότερες φορές τα έχετε πει όλα και έχετε συννενοηθεί πλήρως. Άραγε πότε η σχέση ενός ζευγαριού έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και έχετε γίνει σχεδόν ένα;

 

5 βασικά σημάδια ότι η σχέση σας έχει δέσει :

- Όταν κάθε Κυριακή επισκέφτεστε τους γονείς του άλλου για φαγητό ή απλή επίσκεψη, τότε η σχέση σας έχει ανέβει σκαλοπάτι και οδεύει προς κάτι πιο πιο σοβαρό.

- Όταν δεν ντρέπεστε να δείξετε τα συναισθήματα σας στον άλλο, ακόμα και να κλάψετε, Δεν είναι ντροπή, ίσα - ίσα μια απλή στιγμή θα σας δέσει μοναδικά με τον άλλο.

- Όταν αρρωσταίνει ο ένας απο τους 2 σας, φροντίζετε να μην του λείψει τίποτα. Δεν φεύγετε από το πλευρό του και ανησυχείτε για την κατάσταση την οποία περνάει.

- Όταν κανείς δεν κλειδώνει την πόρτα του μπάνιου ενώ είναι μέσα. Και δεν αισθάνεται ντροπή ακόμα κι αν μπει μέσα ο άλλος.

- Όταν ένα ζευγάρι πηγαίνει μαζί να ψωνίσει ρούχα ή οτιδήποτε άλλο και δεν διστάζει να εκφέρει την δική του άποψη όσον αφορά το στυλ και αν του πηγάινει το εκάστοτε ρούχο.

Δες ακόμα: sex-σχέσεις

πηγή:followme.gr

loft 

inaoussa.gr - All Rights Reserved