Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τα χαρακτηριστικά που ελκύουν περισσότερο τους γύρω μας PDF Εκτύπωση E-mail
Articles | Sex-ΣΧΕΣΕΙΣ
Συντάχθηκε απο τον/την inaoussa on Σάββατο, 06 Οκτώβριος 2018 04:48   

xarakΠαρά τα όσα πιστεύουμε η αγάπη και η έλξη έχουν να κάνουν περισσότερο με ψυχολογικούς παράγοντες.

Είναι κάποια χαρακτηριστικά στην εμφάνιση σου τα οποία ελκύουν τους γύρω σου αλλά και κάποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου που αντανακλώνται στους άλλους και σε κάνουν πιο "θελκτική" στο αντίθετο φύλο.

Τα χείλη σου. Τα χείλη είναι το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό στην εμφάνιση μίας γυναίκας σύμφωνα με μελέτες. Για να τα αναδείξεις και να τραβήξεις την προσοχή σε αυτά, παρά το μέγεθος τους , φόρεσε κόκκινο ή φούξια/ροζ κραγιόν.

Έντονο eye contact. Λένε ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και σύμφωνα με μελέτες οι κόρες των ματιών σου διαστέλλονται όταν κοιτάζεις κάποιον που σε ενδιαφέρει , και αυτό όμως τους ελκύει! Οπότε την επόμενη φορά που σου αρέσει κάποιον κοίταξε τον έντονα και δεν θα χάσεις.

Μελέτες έχουν δείξει ότι τα ίσια λευκά δόντια είναι πολύ ελκυστικά και αυτό φαίνεται λογικό γιατί σε κανέναν δεν αρέσουν τα κίτρινα δόντια. Μπορεί να είναι αυτονόητο αλλά φρόντιζε την υγιεινή των δοντιών σου καθημερινά και κάνε συχνές τις επισκέψεις σου στον οδοντίατρο σου. Είναι ένα από τα υποσυνείδητα σημάδια υγείας που αντιλαμβανόμαστε πάνω σε κάποιον.

Χαμογέλα αυθόρμητα. Το αυθόρμητο χαμόγελο σου που θα κάνεις ακόμα και γκριμάτσα είναι απόλυτα θελκτικό. Οπότε εάν την επόμενη φορά που θα πας να γελάσεις φυσικά αλλά θα το αλλάξεις με ένα πιο στημένο χαμόγελο, σκέψου το για λίγο και απελευθερώσου!

Οι λεπτές φωνές. Οι λεπτές και πιο "τσιριχτές" φωνές σύμφωνα με έρευνες είναι πιο sexy! Οι λεπτές γυναικείες φωνές συνήθως προδιαθέτουν για ένα γυναικείο σωματότυπο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κάπνισμα δεν θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τη λεπτή σου φωνή( ούτε τα λευκά σου δόντια).

Οι μεγάλες περιφέρειες. Οι άντρες προτιμούν τις μεγαλύτερες περιφέρειες καθώς πέρα του ότι είναι sexy και θηλυκές υποσυνείδητα οι γυναίκες με "ανοιχτή λεκάνη" στο υποσυνείδητό του καταγράφονται ως περισσότερο αναπαραγωγικές.

Το κόκκινο χρώμα. Σε μία έρευνα, έδειξαν σε άντρες την ίδια φωτογραφία της ίδιας γυναίκας με ακριβώς την ίδια πόζα. Η μόνη διαφορά στις δύο φωτογραφίες ήταν ότι στη μία φωτογραφία η γυναίκα φορούσε μπλε ενώ στην άλλη κόκκινα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα στη φωτογραφία που φορούσε κόκκινα η γυναίκα ψηφίστηκε πιο ελκυστική αλλά και ποθητή.

Το να ντρέπεσαι. Τα σημάδια ντροπής όπως το κοκκίνισμα των μάγουλων ελκύουν ιδιαίτερα το αντίθετο φύλο καθώς είναι ένα αντανακλαστικό του σώματος όταν βλέπουμε κάποιον που μας αρέσει. Εάν λοιπόν σχεδιάζεις να βγεις και να φλερτάρεις, μην ξεχάσεις να βάλεις λίγο παραπάνω ρουζ απ' ό,τι βάζεις συνήθως.

Αυτοπεποίθηση. Το να ελκύεσαι από κάποιον δεν έχει να κάνει μόνο με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του. Συνήθως μας τραβούν περισσότερο άλλα χαρακτηριστικά που δεν έχουν να κάνουν καθόλου με την εξωτερική εμφάνιση αλλά με την αίσθηση που δημιουργεί στον χώρο. Ένα από τα σημαντικότερα είναι η αυτοπεποίθηση, οι άνθρωποι που έχουν αυτοπεποίθηση τείνουν να στέλνουν περισσότερα σημάδια σε κάποιον που τους ενδιαφέρει αλλά και να έχουν πιο έντονο σεξαπίλ. Ακόμα και αν δεν είσαι η πιο ωραία στο δωμάτιο, το να σκέφτεσαι ότι είσαι χαρούμενη και άνετη με το ποια είσαι προκαλεί πολύ καλύτερη εντύπωση από ένα ...μοντέλο με χαμηλή αυτοπεποίθηση.

Η αυτογνωσία. Η αυτογνωσία είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αυτοπεποίθηση αφού και τα δύο αφορούν το να κατανοείς τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα σου αλλά και το να αισθάνεσαι άνετα με το να είσαι εσύ. Η αυτογνωσία είναι το Α και Ω στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης καθώς μας βοηθάει να δούμε καθαρά τα προτερήματα και τα ελαττώματα μας κάτι το οποίο μας βοηθάει επίσης στο να περνάμε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό μας αλλά και να επιλέγουμε σωστότερα τους ανθρώπους που θέλουμε να έχουμε δίπλα μας,

Το να είσαι ευάλωτη συνεπάγεται με το να επιτρέπεις στον εαυτό σου να αισθανθεί άβολα: αδυναμίες, ελαττώματα, ανασφάλειες. Όταν είσαι ευάλωτη, επιλέγεις να μην απαγορεύσεις στον εαυτό σου να δείξει ποια πραγματικά είσαι, και την καλή και δυνατή πλευρά σου αλλά και την κακή και την αδύναμη. Το να είσαι ανοιχτή, ειλικρινής και αληθινή και να το να επιτρέπεις στον εαυτό σου να είναι ευάλωτος χρειάζεται κότσια.

Το να είσαι ανοιχτή σε προκλήσεις και εμπειρίες είναι ένα πολύ ελκυστικό χαρακτηριστικό. Αυτό συνοδεύεται από την περιέργεια για το νέο, τη φαντασία, τη δημιουργικότητα αλλά και την ανεξαρτησία. Οι άνθρωποι που είναι ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες είναι γοητευτικοί και ελκυστικοί στους άλλους καθώς τους παροτρύνουν στο να ταράξουν τα νερά και τις συνήθειες τους, κάτι το οποίο είναι πάντα συναρπαστικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνεις skydiving αλλά το να είσαι περίεργη και ανοιχτή στον κόσμο τριγύρω σου, για κουλτούρες, νέα μέρη, νέα φαγητά και νέες δραστηριότητες.

Το να είσαι δοτική. Κακά τα ψέματα, σε κανέναν μας δεν αρέσει να συναναστρέφεται άτομα που κοιτάνε μόνο τον εαυτό τους και είναι εγωιστές. Ενώ το ακριβώς αντίθετο μας συναρπάζει και το θαυμάζουμε και σύμφωνα με έρευνες οι άνθρωποι ελκύονται πολύ περισσότερο από άτομα με γενναιόδωρο πνεύμα αλλά και καρδιά.

Δες ακόμα: sex-σχέσεις

πηγή:joytv.gr

loft 

inaoussa.gr - All Rights Reserved